Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nista novo, kurvaluk i manjak morala kao i na nasoj estradi. sve od zla oca od gore matere kako nasi stari kazu. porodica i dobra sloga u kuci je svetinja. jebes kurvaluk ibprobleme to nikome nista dobro nije donijelo. cuvajte svoje a tudje ne dirajte(muzeve, supruge )
@filozof1 ma jasta. zivot je previse karatak i treba ga uzivati, bez tih sranja...
da ima imalo mozga u glavi...neb ništa komentarisala...svoju je pricu sa njim davno zavrsila...stoga....bas bas beze...
@kiki slazem se stobom...bas bezveze od nje.. ja nikad ne bi komentarisala, niti zelila nesrecu nekome...svaki covjek ima pravo da bira s kim hoce i koliko hoce
@pile Uvjek je bolje sutjeti i biti smatran glupim nego progovoriti i otkloniti svaku sumnju😀😀
Kakva ba sarma sad
koji bolestan um. Nije jadna ni svjesna nesreće svoje. radovati se tuđem belaju. fujj
Slatka Jen. :D
sad se jennifer sve sakama u celo udara sto je udata, a bred slobodan :-)
@sunshine3 +
ko o cemu...dzenifer aniston o karmi a bred pit laganini drka u travi
ko o cemu...dzenifer aniston o karmi a bred pit laganini drka u travi
İsto ovako moju komšinicu Zakiru ostavio muž Hamid, onda oženio jednu 15 god mlađu što radi na " trafiki". I onda ona njega ostavila i udala se za policajca Zuhdiju. Baš, Allaha mi, Karma..
Kak ba da ne bude karma kad se sa njim hebeš ko zečica !
Jennifer je posla reci: Zivot je kuurava i izgled zavarava i u sustini nije tako kao sto se cini sve se vrti oko para hahahahhah
Ova bila u Out-u posljednjih 10 godina kako je napucao Brad eh i ona doceka svojih 5 sec sa se nasladi...