Engleske navijačice na djelu
73
Je li ovo najseksipilniji ples uz hit Gangnam Style?
Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jednostavno receno tuzno i... katastrofa
Ma dobro to, erotika ko erotika. Nego, jel skočio onaj lik sa ruba svemira?
možda jesu zgođušne, al su ružneeee, brateeeee.... mnogo su gadne
ove ne znaju nista sem da ga prime u ovaj obli pakash...
novi gangam style http://youtu.be/P1Flr7JhPow
majko šta sve ljudima pada na pamet da snimaju, bezveze me samo nasikiraju kada vidim količinu gluposti koja obitava...
Velila bi da zanjisem kukovima cijenjenom adminu ..skinu mi komentar al neznam zasto ..hajde lutko javi se ako imas m...a..
trebale bi se skupiti neke nase rugobe recimo kraljice zla ali pokupiti sve one krezave i izrazito gadne zenske, poneku narkomanku i da snime kakav dobar spot da nas predstave
Vratite glave kobilama
@ bystander pa odkad to citas klix.ba inace? jer ako ga vec duze vrijeme pratis a toliko te hrvatski jezik nervira a c/p je vecina... onda se postavlja pitanje zasto te nenervira citanje klix.ba ili si jednostavno nedovoljno obrazovan da spoznas razlike jezicke ili si cisto onako lupio izjavu da bi rekao nesto protiv nemisleci glavom kao i ostali mor.oni koji su ti lajk na taj koment stavili... mor.onu !
Gdje je ova nasa Soraja ovdje:)..haha..grob ne zagrnut
SDP je kriv, SDA je kriv hahaha Dajte djeci guzova jobo vas politika!!!
vezano uz gangnam style :) http://www.youtube.com/watch?v=wJFW7-hyWpE
ja svrsio
Skace u nedjelju tako ti pise na redbullovoj stranici. To im je glavna vijest. A ove nazovi trebe samo odvesti u šumu i udarati poluosovinom od kamiona dok se ne useru.
Sluts!
jesul ovi ljudi ikad dosli u bosnu da vide sta su zene cccc na ovo ja biciklo nebi naslonio