Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
njemu svaka cast, odlican kuhar, osigurao je djecu za buducnost svojim parama... veliki borac za zdravu ushranu! ne davno sam citao da je pobijedio u Americi na sudskoj tuzbi protiv McDonalds, ukazivajuci na to da koriste meso sa isteklim rokom upotrebe... svaka cast
Taj covjek zeli samo dokazati da uspijeh vam nije zagarantovan sa visokom skolom. On je sa svim teskocama postigao nesto vrijedno.Ako i sam nisi visoko skolovan covjek, kao takav imas strah za djecu. Kako im pomoci kad zapne.Znam o cemu pricam, strah kojeg nosim sa djetetom i njegovim usponima i padanjima.Pitanje je, da li ce ta djeca podnijeti sav pritisak na fakultetu. Da li ce biti sretna sa onim, zasto se predjele. Koliko djece napustaju fakultete zbog pritiska, kojeg ne mogu podnijeti. Za takve slucajeve nigdje u svijetu ne postoji statistika, niti koliko njih mijenjaju fakultete. Za mnoge je i u pitanju financiranje visokih skola.
Jamie je mnogo vise od pukog kuhara, on sto on pokusava je za svaku pohvalu. Djeca u skolskim menzama jedu smece i njegova kampanja uvodjenje zdrave ishrane direktno bi mogla da utice na prehrambene navike djece i kasnije na njihovo dugorocno zdravlje. Ja sa ostala zapanjena kakvim smecem hrane maksume od 5-6 godina i to bez imalo griznje savjesti.
Nauci dijete da kuha kao ti a sto se diplome tice navrnes kod nas i kupis kakvu hoces, ma i nekoliko ako treba ....
Obrazovanje I diploma su jedine stvari koje covjeku ne mogu biti oduzete. Prema tome, glup je svaki roditelj koji djecu ne tjera I podstice da uce.
Apsolutno se slazem..samo se sa obrazovanjem istices iz mase i mozes da dosegnes zvijezde sa svojim umom..a Jamie-u svaka cast,ne toliko za kuhanje,nego mnogo vise za marketing i sav novac koji je zaradio..a ja se bas ne bih ponosila time sto djecu ohrabrujem da ne upisu fax..al hajd,svakom svoje..
Neznalica je svaki roditelj koji ne moze prepoznati afinitete svoje djece. za to cesto treba pomoc strucnjaka. Par magistara mogu insistirati da njihovo dijete zavrsi istu skolu ,a on zeli biti stolar!? Sta raditi?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
OK...JAMIE...TI SI USPJESNA OSOBA I SVAKA TI CAST..REDOVNO PRATIIM TVOJE RECEPTE I IZVRSNI SU...ALI TI SI ZARADIO MILIJONE OD SVOJIH MEDIJSKIH NASTUPA I OSIGURAO SVOJOJ DJECI DOBRU I LAGODNU BUDUCNOST. MEDJUTIM DJECA KOJA SE NE MOGU OSLONITI NA PORODICNO BOGATSTVO A NEMAJU NADARENOST KAO TI A ZELE POSTICI RELATIVAN USPJEH U ZIVOTU JEDINU OPCIJU IMAJU U OBRAZOVANJU
E lijepi huso nije ni to vise neka opcija, danas zavrsis fakultet i opet ne mozes naci posao. Ali sto jest jest treba se skolovat. :-)
ja sam zavrsio dva faxa, nemam posao, a zadna tri mjeseca pokusavam naplatiti sto sam radio u zadnje 3 firme. toliko nam je skolstvo jako da se ne mogu sjetiti ni 5% onoga sto sam ucio. kod nas je sve bljak
PRIKAŽI ODGOVORE (10)