Tvrdi upućen izvor
29

Jamie Foxx i dalje je u bolnici: Loši odnosi s Cameron Diaz doveli su do njegovog sloma

D. J.
Foto: EPA-EFE
Foto: EPA-EFE
Jamie Foxx već sedmicu dana je u bolnici, no javnost još uvijek nije upoznata s tim šta se tačno popularnom glumcu dogodilo, no sudeći prema posljednjim događanjima, stanje je ozbiljno.
Vijest o tome da glumac trpi od "medicinskih komplikacija" prenijela je njegova najstarija kći putem Instagrama, a javnost je zamolila za privatnost.

Unatoč izjavi njegovih bližnjih da mu se stanje popravlja, još uvijek nema informacija kada će moći napustiti bolnicu ili se vratiti snimanju koje je pri kraju, a s kojim je filmska ekipa nastavila i počela snimati dalje.

Izvor blizak porodici tvrdi da je njegovo stanje dosta ozbiljno, ali da sada komunicira, što daje naslutiti da u jednom trenutku to nije bio u mogućnosti.

Ipak, priča se da se Foxx srušio na setu uslijed loših odnosa s kolegama, posebice s Cameron Diaz.

Jamie Foxx, osim što glumi, i producira film te je navodno opterećen što glumica privlači svu pažnju.

"Čovjek bi pomislio da bi bio oduševljen što ju je uvjerio da glumi u njegovom filmu. Ali mrzi što je ona u središtu pozornosti", otkrio je izvor upućen u atmosferu na snimanju.

Jamie Foxx navodno je imao ispade na setu prouzročene manjkom pozornosti, zbog čega se i sukobio s kolegicom Cameron Diaz što je dovelo do njegovog sloma.

S druge strane, Cameron je već najavila da će se nakon ovog projekta potpuno povući iz svijeta glume.