Iznenadili javnost
76

Cameron Diaz i Benji Madden dobili drugo dijete, poznato ime i spol bebe

L. R.
Benji Madden i Cameron Diaz (Foto: EPA-EFE)
Benji Madden i Cameron Diaz (Foto: EPA-EFE)
Cameron Diaz i njen suprug Benji Madden jučer su objavili da su dobili drugo dijete.
Par je sretnu vijesti podijelio putem zvaničnih Instagram profila, što je iznenadilo fanove, jer ranije nisu spominjali da planiraju imati još jedno dijete. Odmah su objavili da je riječ o dječaku, kojeg su nazvali Cardinal Madden.

"Blagoslovljeni smo i uzbuđeni što možemo objaviti rođenje našeg sina Cardinala Maddena. On je sjajan i svi smo tako sretni što je ovdje Zbog sigurnosti i privatnosti djece nećemo objavljivati nikakve slike, ali on je stvarno sladak", napisali su na početku objave.

"Osjećamo se tako blagoslovljeno i zahvalno. Šaljemo puno ljubavi od naše porodice. Sve najbolje i ugodan dan", dodali su.

Diaz i Madden posljednji put u javnosti su viđeni kada su u januaru uživali na planinskim predjelim u Aspenu (Colorado). No, nije postajalo naznaka da je Cameron Diaz bila trudna. Budući da su prvo dijete, kćerku Raddix dobili uz pomoć surogat majke, pretpostavlja se da je i ovaj put riječ o surogat majci.

Inače, par se upoznao 2014. godine, a vjenčali su se 2015. godine. Kćerku Raddix dobili su 2020. godine. Ni tada nisu htjeli dijeliti fotografije kćerke zbog poštovanja njene privatnosti. Iako svoj život vole držati u privatnosti, Diaz je 2020. godine pričala o majčinstvu. Tada je rekla da je Benji nevjerovatan i da je sretna što je on otac njene bebe.