Imala je i aferu s drugim
13

Jada Pinkett Smith otkrila da ona i Will godinama ne žive zajedno: Bili smo iscrpljeni pokušajima

L. R.
Will i Jada Pinkett Smith (Foto: EPA)
Will i Jada Pinkett Smith (Foto: EPA)
Jada Pinkett Smith nedavno je otkrila kako Will Smith već šest godina odvojeno žive.
Naime, u isječku iz nadolazećeg NBC News specijala s Hodom Kotb, Jada Pinkett Smith je rekla da oni nisu bili spremni ranije otkriti svoju rastavu.

"Mislim da smo do 2016. godine oboje bili iscrpljeni pokušajima. Oboje smo još uvijek bili zaglavljeni u našoj fantaziji o tome što smo mislili da bi druga osoba trebala biti", rekla je Pinkett Smith.

Jada Pinkett Smith (52) i Smith (55) u braku su od 1997. godine, a ona je rekla da nisu zakonski razvedeni. Razdvojeno žive od 2016. godine, a Jada je nedavno potvrdila da je u tom periodu imala aferu s pjevačem Augustom Alsinom.

Nakon toga, 2022. godine par je ponovo bio u fokusu javnosti zbog toga što je Will Smith ošamario Chrisa Rocka na dodjeli Oscara. Will je ošamario Chrisa Rocka zbog toga što se šalio na račun Jadine ćelavosti. Inače Jada boluje od alopecije koja uzrokuje opadanje kose.

U jednom intervjuu za People, Pinkett Smith otvorila je priču o incidentu, za koji je mislila da se radi o jednom komičnom trenutku između Willa i Chrisa.

Uglavnom Jada je u najavljenoj emisiji navela da se njihov brak raspao zbog puno situacija, a detalje će otkriti u svojim nadolazećim memoarima pod nazivom "Worthy", koji izlaze 17. oktobra.