Peru
0

J. Lo u uskoj kožnoj haljini i na štiklama žonglirala loptom

Sarajevo-x.com
Slavna pjevačica i glumica Jennifer Lopez viđena je u Peruu, na snimanju novog serijala u kojem traži talente, kako u uskoj, žutoj, kožnoj haljinici i Louboutinkama igra fudbal. Svestrana Lopez pokazala je na pauzi snimanja da zna i da se zabavi.

U žutoj kožnoj haljinici J.Lo (42) je pokazala svoje nevjerovatno tijelo, na kojem mnoge tinejdžerke mogu da joj pozavide. Lopez je ljubiteljica nakita i uz ovu kombinaciju je uskladila zlatne narukvice.

Njen novi talent show The Chosen je serijal u kojem Lopez pronalazi talente iz Latinske Amerike.

"Stigla sam u Peru i veoma sam uzbuđena. Nadam se da ću pronaći veliki talent ovdje za QViva", napisala je pjevačica na svom Twitter nalogu.

Jennifer se nedavno pojavila sa svojim novim partnerom Casperom, a kako američki mediji prenose, srest će se i sa bivšim suprugom Marcom Anthonyem pa će biti malo neugodno, jer je razvod još uvijek svjež.

Američki mediji su se potrudili i da pronađu sve detalje o Casperu koji je 18 godina mlađi od Lopez, a njegov otac Roy tvrdi da on nikada do sada nije imao djevojku i da je odgojen prema strogim hrišćanskim vrijednostima.

"Nikada kući nije doveo djevojku. Ja sam mislio da on uopšte nema djevojku. Mi smo ga odgojili prema hriščanskim strogim vrijednostima, ali došlo je vrijeme da i on ima djevojku. On je dobar momak, ali nije očekivao ovoliko pažnje", rekao je Casperov otac Roy.