Pjevačica snima novi show
0

J.Lo pokazala savršeno ravan stomak i izvajane noge

Sarajevo-x.com
Obično se kaže da kamera dodaje par kilograma, ali Jennifer Lopez nema razloga za brigu. Majka blizanaca nije se imala razloga crveniti kada je na snimanju prikazan njen stomak.

Pjevačica izgledala je veoma sretno za vrijeme snimanja novog reality showa sa grupom argentinskih folk plesača i pjevača izvan grada Carmen de Areco u Argentini.

Lopez (42) je na sebi imala široke zelene pantalone i bež džemper. U jednom momentu podiže ruke i pokazuje savršeno oblikovan stomak. Pjevačica u Argentini snima novi show koji je, prema njenim najavama, nešto do sada neviđeno. Ime novog realitya je Q'Viva!

Jennifer se pojavila kasnije tog dana u crno-bež uskoj haljini na kojoj je pokazala figuru na kojoj joj mnogi zavide. Kombinaciju je upotpunila sa vrtoglavim štiklama u istoj boji.

U Q'Viva! će se pojaviti i Marc Anthony uprkos činjenici da njihov razvod nije prošao prijateljski. Prema nekim izvorima oni jedva da razgovaraju, a i kada moraju da se obrate jedno drugom to je isključivo oko djece.

Ovaj par će obići 21. zemlju u Južnoj Americi kako bi pronašli nove latino talente, a onaj koji pobjedi u takmičenju dobit će novčanu nagradu. Jennifer i Marc su posebno slavni na latinskom tržištu i ovaj show je već unaprijed rasprodat u 20 zemalja.