Ni traga od starog sjaja
0
Iscrpljena Angelina na crvenom tepihu
Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma ovdje izgleda uzasno...ali je inace...jedna od najljepsih
Nije za nju Brad.Brad je za Jennifer A.
propala, ko kauc, od gudre, eto sta je.al ne jb, kez od uha do uha.hocu i ja vako da propadam, ako vec ide sve u pm.smrc.
nije mi jasno zasto sarajevo-x pise o stvarima koje se desavaju van naseg grada.il prestanite il dajte drugo ime ovom portalu.mislim da je sarajevo sasvim dovoljno veliko da se pise o njemu i stvarima koje se događaju.
JAO FUJ ANISTONICA TI LJEPSA OD ANGELINE!!!!????? PA TI NEMAS OCI!!!!! ZENA PACOV - JENNIFER ANISTON!!!! NEMA NISTA LIJEPO NA NJOJ!!!! A BEYONCE JE BETON!!!! TO SE SLAZEM!!!
nigdje veze...nije joj dobro, a ne zraci pozitivom, sva je mracna...svaka cast za djecu i sve to, ali proslost ostaje.
Beyonce je za sve njih kraljica.....Njeno dupe nemoze nista zamijeniti....UHHHHHHH
FUJ JE ! uvijek je i bila.. ne kontam kako to moze nekome biti lijepo ? :S :S stvarno je ruzna.. A Jennifer Aniston je 10000000000000 puta ljepsa od nje!
majko mila ovo je strasno aaaaaa!!!!!!!!! kao da je od plastike sta joj je?!?!
Koliko je dotjeruju ,i opet loše izgleda ! Ima vrhunsku šminku,garderobu i sve što poželi ! Za njen izgled brine se tim strčučnjaka i opet je ne mogu dotjerati !
Ona za mene,nikad nije ni bila sex simbol ! Anoreksična sa tetovažama jako,jako loše izgleda ! Čak imam utisak da je mračna osoba !
ma angie je boginja, zbog nje bi u lezbace odmah sutra, moze svako imat losijih slika al brate prava je ljepotica, izmedju nje i brada nju bih izabrala odmah
ljepotica
na prvoj slici prava babetina ko\' da joj je sedamdeset,propala jadna andzi!!!!!
IMATE LI VI OCI ....ako je ona lijepa .......ja nezzz da li onda postoji BOG... ako ona ima kesa nemora znaciti da je lijepa ....