Ni traga od starog sjaja
0

Iscrpljena Angelina na crvenom tepihu

Sarajevo-x.com
Popularna glumica Angelina Jolie na jednu večer je ostavila mnogobrojnu porodicu i pojavila se na crvenom tepihu na dodjeli nagrada Critics Choice Awards, no i pored dobrog raspoloženja , novinarima nije promaklo da glumica ne izgleda baš najbolje.

Šetajući crvenim tepihom zajedno s partnerom Bradom Pittom, seks simbol Angelina Jolie izgledala je iscrpljeno i ostarjelo.

Mada zavidne linije, nakon dva porođaja, lice poznate glumice odaje tragove godina i umora što nije promaklo mnogim novinarima i fotografima okupljenim oko slavnog para na dodjeli Critics Choice Awards u Los Angelesu.

Mršavija nego ikad, slavna glumica nije htjela potvrditi da li su tačne glasine o posvajanju još jednog djeteta iz Etiopije, tačnije dvogodišnje djevojčice, kako je ovih dana procurilo u medije.

Ranije ove sedmice Brad Pitt je pokušao opovrgnuti Angelininu izjavu da je s Bradom bila u vezi dok on bio oženjen s glumicom Jennifer Aniston, no javnosti je poznato da se slavni par zaljubio na snimanju filma 'Mr. & Mrs. Smith' dok je Pitt bio u braku s Aniston.