Hadžihafizbegović u Zadru
0
'Imam 300.000 prijatelja na Facebooku!'
Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja ministra i govana!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
JAO NAKAZE. SELJACINA PRAVA!!!!!!!
Koji seljaci...pa mozes imati milione obozavatelja na fb...boli vas sto je on snimio reklamu u kojoj se zove Ante a ne Mehmed to je to..nemojte sra...ti..mrs stoko.
Kako je izašao iz g o v ana kosu opro nije.... a ni usta! Hej Emire eto ti ga Pipo gdje te pipa i liže...
Ako laze koza ne laze rog: http://www.facebook.com/search/?q=Had%C5%BEihafizbegovi%C4%87&init=quick#/group.php?gid=162063658661&v=info&ref=search slovom i brojem 10 (deset)
Emir voli da ga p[rima u guzu ;)
\"ZADAR je najveci sovinisticki grad u ex YU .. sramota je staviti njega i Sarajevo u istu recenicu\" pravo zboris Meho. Zadar je i prije posljednjeg rata bio poznat po neskrivenoj mrznji prema nehrvatima
joj emire, magare bosansko, ne znam ni ko si ni sta si posto ne zivim u bosni (vidim doduse da si nekakav \'glumac\' i \'ministar\'), ali procitah sve komantare i bas te ljudi vole, haha!
Pa ne glumi on dzabe Samira u LZN, lopova i seratora. Takav i jeste:)))
ZADAR je najveci sovinisticki grad u ex YU .. sramota je staviti njega i Sarajevo u istu recenicu
\"Ko biva\" ima tri stotine hiljada jarana coek, helenejse ! Ja licno Ante imam 2, jednog od vaktile iz mahale, a jednog cifuta sto sam upoznao u dijaspori sto vele. Ante, sve naj naj, da nam snimis jos kakvi reklama na telvizoru !
Nabijem sve na k.\'rac i vas što pljujete po drugima , a i ovog dotičmog !!!
odvratna lika u p m.... ja da sam kao on , bih se ubio namah...
haj ne rise emire...300 000...znas ti koliko je to...ko sarajevo...a seljaka u pm...idi uci brojat\'
Pricajte vi sta hocete, ali da vidite uzitka kad me ministar Emir natakne s ljedja. Ahhhh meraka