Komentari (122)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ima 51 godinu i kilo plastike ugradjene
Ma priroda 100%, jede kajmak i sir hahahhahaa
I kozije mlijeko
Lijepa žena je uvijek lijepa ;-)
I svi cemo sebu zemlju vratiti
A sta nase imajuu 51 godini???
bolja je moja kona zumra i to milion puta Uh kad prode pored mog pendera s***e sahat vremena
Ja bih ju rado vidio ujutro kad se probudi -da li je jos ovako lijepa :-P
alomile je godine, rad na polju, sijeno, krava, neimastina i petero djece a muz pijanica i kockar...
ŠTO NEĆE IZGLEDATI NIJE JE ŽIVOT SLOMIO,PA PRIJA JOJ MLAD QURAC ČITAV ŽIVOT JE ŽEGAJU PUTERI.
bolje izgleda dr.cerić
Sta serete tu svi bi mi ovakvu pored sebe rado imali u tim godinama, pogledajte oko sebe zene njenih godina 99% muskaraca se shebe kada mora navece leci pored njih
Plastika ili ne, dobro izgleda :)
uh dobra brate, dobra.
I moja barbika ima 20 godina i ista je kao i prvog dana. Plastika je cudo ;)
Jeste li vi sigurni da je vise zasluzna njezina prirodna koza za tu ljepotu od 8 tona sminke?
"savrseno" ? ama tobejarabi kakve gluposti pisete
ima plastike ko sarajevska cunirana golf dvojka
minus udario ponosni vlasnik gtija starog 40 godina :D
Vidi se iz aviona da je na njeneom licu sve vještački... Bolje dostajanstveno stariti i nositi se sa svojim godinama i nedostatcima u fizičkom izgledu nego sćare izgledati kao lutka... Nikom se ne žuri da ostari i da ga otpišu. Meni rađe dvije po 25, taman, tu nema plastike i gume...
Njeno vrijeme prolazi, na IMDB-u se vidi da sve manje filmova snima. Došle su nove glumice, konkurencija je velika. Jedino joj još ostaje da snima reklame i trži svoje ime kao brand parfema ili kreme za lice. Zato valja redovno odžavati izgled operacijama.
Mah, žena ima pare, sa svojim parama radi šta hoće, pa ako hoće i ulaže ih u svoj izgled, za svoje godine izgleda sasvim ok, bari mlađe muškarce, malo ko da nije čuo za nju, itd itd itd. Vjerujem da je zaboli neka stvar šta propaliteti iz nekih balkanskih vu ko je bi na misle o njoj, tako da ne morate dalje, duše slatke brižne. :)