Komentari (68)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hvala Allahu pa mi zivot nije javan
Misliš da nije?
KOGA OVO INTETESUJE,KOJE OVA ZENA,NIKO I NISTA,NAPISITE DA JE MOJA NANA UMRLA U 99 GODINI,
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Bolje reći hvala glupanima koji prate moje glupe objave i zbog kojih ubirem lovu. Dok je ovaca, neće nestati vune!
Ma kakvu jadnu lovu ubire. Izgubljena u vremenu i prostoru.
Mene nema na guglu. Nigdje.
Dajte nam Biancu Censori, stipu plac!
Nekontam ove nove trendove znaći ona kupila plac i ja sad treba da padnem u trans ili nešto drugo pomozite mi konfzuna mi je situacija?
eh,tek sad počinje briga Ilda, al ne kontaš ti to..
Joj ovih objava "vidite me, uspjela/uspio sam", sreca duze traje ako je ne eksponiras
Ilda vrati konju glavu bgt
Volim ove klix provokacije 😆 nastavite sa ovakvim clancima, dobro se ismijem komentarima
Spontana slika nema sta
ova zenska je jako nebitna. Nicim nije unaprijedila drustvo - naukom, umjetnoscu, znanjem, aportom,politikom, ekonomijom patentom, knjigom itd. Zasto objavljujete stvari o zivotu nebitnih osoba? al zasto???
usadjeno je kod mnogih da se se vjerski gleda. Bog te kaze prati. meni najgore kad jedna komsijka kaze meni., to to i to cu nesto, a ona nadahnuto kaze akobogda.reci. To mi najvise smeta. ne moze se to u ozbiljnim zemljama koristiti. kao kad te doktor operise i kaze akobigda. auu.
Ko je ova bolan???
iskomplekisarna seljanka
Sretno
Mene stid sta sebi ljudi rade. Da rodjeno dijete stavlja na instagram. Koja glupaca. Sta je ovo Boze dragi. Dokle ovo vise. Kako zensko moze biti glupo.
Ushaaaaa seljankoooooo!