Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tinejdzer si do devetnaeste. Teen, ninteen
Timejdzer mozes bit i do 25e.
Gdje je Selma Bajrami, sta je sa njom?
Kod kuće je.
Hvala, sad mi je lakse 😀
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Bez ono U,uvjek bilo i?
A je li ti caca dao Amin za ovog baliju
Da se nije udala za Enesa ne bi ni bila interesantna kliksu
Tocno.
ova bas voli bosancerose.
I kos mladze od sebe 6-7 godina.
Ma da... how yes no 👍
Promijeni i ti ime Enese u Ernest, lakse je za izgovor🤣
Poštovana glumice, sa 18 godina jesi tinejdžerka ili tinejdžer. Možda vam nije poznato ali riječ tinejdžer dolazi od engleske riječi teen-age, što znači osoba koja je navršila deset godina života, i ostaje teen-ager sve dok toj osobi godine starosti počinju desetkom (označeno prefixom teen), i prestaje biti teenager samo onda kada napuni 20 godina svog života. Vi ne samo u svojoj 18oj, nego i u svojoj 19-oj ste svakako bili tinejdžer u punom, pravom smislu te riječi.
Znaci nije se pokazao boki,enes bolje praši 🤭
Ima pravo odlučiti sama. Neki roditelji gledaju djecu kao investitor pa se nada kasnije kad se udaju žene da još i sami materijalno profitiraju
JA , I ? ponekad pomislim da zivim u hrvatskoj