Showbiz
0

Holivudske glumice poludile za Michaelom Phelpsom

Sarajevo-x.com
Čini se da rušenje rekorda i osvajanje zlatnih medalja nije donijelo samo novac i slavu u svijetu sporta mladom Amerikancu Michaelu Phelpsu. Za njim sada luduju i atraktivne holivudske glumice.

Nakon osvajanja 8 zlatnih medalja na Olimpijadi u Pekingu i rušenja rekorda slavnog plivača Marka Spitza, mladi Phelps upisao se u historiju sporta i ostvario svoj najveći san. No sigurno nije sanjao da će mu taj sportski uspjeh donijeti i obožavateljice među poznatim holivudskim glumicama.

Tako je poznata američka glumica Lindsay Lohan nedavno izjavila kako bi voljela upoznati mladog plivača. Naime, na Olimpijadi u Atini Phelps je u jednom intervjuu izjavio da bi volio upoznati Lindsay Lohan te da smatra da je ona super. Njegov plivački uspjeh četiri godine poslije je, čini se, dojmio Lindsay te i ona sada dijeli isto mišljenje o Phelpsu.

Čak i Pamela Anderson, koja se proslavila kao odlična plivačica na televizijskom platnu, pokazala je interesovanje za Phelpsa. „Plivači imaju najbolja tijela. A Michael je najbolji od svih. Zaista jeste. Posebno kada trese rukama prije svakog skoka u vodu...“, izjavila je Pam oduševljeno.