Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Teskih sudbina posvuda, jadan covjek. Nek mu je Bog na pomoci
DRKAJ!!!! sigurnije je XPORNIC.COM
nek mu pozajmi Pamela Anderson.Ona je ušparala u njedrima...
Sto je trc'o po plazi trc'o je...Al dobre su im ove fore fol bankrot a puni ko brod.
i kazu ozeni se pa nikad Adne mi dobro se jedan izrazio u komentarima : Pijavice.
izvuce se stari smeker
Ja joj ne bih mogao toliko isplacivati ni godisnje
zadnji put kad se nasmijao kazu ostao je i bez lijevog obraza
E da mi je vase probleme rijesavati. Bio bi naj sretniji na svijetu
prokockao na kocki kurvama autima i ko zna cemu vise ovakvih ne treba bit zao boli me ona stvar sto je svorc i ja sam i drugi su pa nekoga zaboli ona stvar za nama
ja retardiranih zakona nekakvih,nidje veze
lik mi uvijek bezze bio..
Pametna Pamela uzima cistu lovu i karindja se sa drugim mladjim i zgodnijim.
Zato je sad u Americi, kod tih bogatasa, glavno pravilo svako svoje prezime, nikakve obaveze i uvjete potpisivat i budu skupa. Razidju li se, svako sebi. Niti jednom ni drugom stete. Jer kao sto rece debuger, USA je puna tih pijavica nehljebovskih, a jos vise nepostenih. Puno ih ima i na globalnom nivou opcenito. Sutra et nek se razidju droljetina Kim i Kanye, pa lik bi joj morao isplacivat 200.000 mjesecno. A evo dvoje djece su tu svakako.
Necu nikad skontat zbog cega mora izdrzavati, zdravu pravu zenu. Ova Amerika je skroz naopaka zemlja. Da tamosnje zene imaju karaktera i dostojanstva same bi se brunule za sebe.
Bas mi ga zao trebali ste ziroracun staviri pa da mu malo pomognemo...