Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Trudim se biti iskreni vjernik. Supruga i ja imamo dobre poslove, ali ne mozemo ustediti za odlazak na na Umru, a kamoli Hadž. S druge strane, postoji jedna zajednica "vjernika", uglavnom svrsenika medresa i FIN-a, koja o tudjem trosku ili preko "poziva" ambasada skoro svake godine odlazi na umru ili hadz. Nikada na pricaju kako, sta, gdje, sve je obavijeno velom tajne. Nije moje da sudim, ali mislim da je poenta svega da se covjek odrekne svog imetka za takvo nesto.
Zasto da dajes Saudijskim idiotima toliko para da kruzis oko okultne crne kocke? Time sto ides tamo podrzavas genocid u Gazi i njihov materijalisticki hedonisticki zivot. Upali mozak.
I ova ga hanuma po potrebi. Što bi se reklo: hiti se (džilitni) jednom za raju
Eh, kamo sreće da je malo više pozornosti posvetila odgoju i vaspitanju svog potomstva... Bolje bi djelo napravila...
Da nije tužno bilo bi smiješno#
Eh eto nema više švalerancije Hankija...
Sve na stranu al zar ova nije neki dan ripovala?!?!
Veliki vjernik a sin NARKOMAN OLOS!
jesi li zatrazila oprosta sto si u beogradu godinama zivjela nevjencano sa fudbalskim trenerom miladinom zivadinovicem?
Nedime dragi sta nam ovo rade
Kafanska pevaljka
E nek si objavila posro te lajk , samo nemoj usta otvarat ubice nas propuh, amin
Da li je ovaj odlazak iz vjerskih ili komercijanih razloga?
Muzika i vjera ne idu skupa. Muzika je haram u islamu i onaj kome je u srcu muzika nema mjesta za Kur'an i obratno. Mnogi se nece sloziti sa mnom, ali neka sami istraze.
100% muzika i islam ne ide zajedno.
postoje razilazenja u misljenjima medju ucenjacima. Al kako god, ipak je njenu muziku bolje slusati od Crnog Ceraka i njima slicnih
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
zar je ova živa?
Vjera na prvom mjestu. Muzika na drugom.