Komentari (99)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kratak odgovor...taj lazni jet-set ste upravo vi gospodjo 🤣🤣🤣
@SrbinIslamskeVjere12 pa upravo taj lazni jet-set koji ona i pominje. Kada sve pogledas, osim sto skraba po internetu, i sumnjive proslosti u Sarajevu i Vodicama, niko pojma nema koja su ustvari njena dostignuca, materijalna, kreativna, duhovna, edukativna ili bilo koje druge vrste...a pljuje po upravo istim takvim licnostima
Superwoman 😂
Stav dotične o bilo čemu je bitan ko likenka pive koju sam zaboravio na plaži daleke 2009 godine
Likusa sva bitna insallah i nama bitno gdje ljetuje nismo mogli zaspat vcrs
GooUser ...918 - Bas tako! Dobro receno!
Mrs bindo
Uh baš bih volio imati 20 kila viška, i izbaciti trbuščinu koja je debela garant od alkohola i svinjetine... Aj ne seri
Znaš Hana nikad nisam razumio zašto te ljudi ne gotive kod nas. Evo mi odgovora. Bitno je da si ti nas “nalijepila” što se sprdamo oko tog ringišpila, ali zato si ti morala naglasiti gdje ljetuješ i kako ti je 100x bolje nego nama. Još malo pa bi mogla i ti u politiku. Sa takvim riječnikom ti ništa ne bi falilo.
Sram te bilo Hana
Pa najveći je lažnjak ova kravetina
Poremse ti se u stau
Kakva hinjska samopromocija preko doticnog s ringispila, bitno je da je to ona odmah okrenula na pricu da je NJOJ zivot poput ringispila koji bi 99% laznjaka voljelo zivjeti (umotana varijanta one "dusmani, sic, sic") i da provuce kako ona "mozda ljetuje na Mykonosu" da implicira kako je ona vrlo uspjesna (low-key brag, od cega ovakvi influenseri i zive). Ima nas koji smo nesto pismeniji iz oblasti marketinga koji vidimo sta pokusava uraditi.
Ne bih ovo volio ni pod razno. Ako si seljanka koja se krije iza krpica i prijatelja iz Klixa nemoj vise.Budi seljanka i nek te baca ovaj balvan na "hali galiju" jel se tako Hana kaze??
Koliko ova papanka može kenjati to je bolesno. Nema paštete iz koje nije iskočila a i važno je da je svima rekla kako ljetuje na Mykonosu. Ma mrš seljančuro glavata!!!
Bravo Hana, neka si ovo rekla, tacno 100%.
Reče “mozak” BH društva 🤣🤣🤣
Hana Rolex 😉
Evo je jos jedna u nizu nasih jet setera. Ona, Pasovic i fgr ovce sa Kliksonje. 🤮🤮🤮🤮
Prije Superhik nego Superman ali hajde. Mediji zakuhali sa slikama, sad razvlače priču i od jednog lika za kojeg nismo trebali znati ni da postoji prave neku javnu figuru, baš kao što su svojevremeno napravili i od ove.
Čim kolo krene svi trče u kolo a ovamo glume nekakve Mocarte sa onog svijeta.
Žiiiivoot je ringišpil.