Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Na sta se danas svijet sveo ... strasno covjece da se javno iznose detalji vanbracnih odnosa i to se servira na svjetskim medijima.
a to ti nisi prije braka, a ni žena ti? lažni moralisti....
@maaajke.mi Vjerovatno jesu, ali nisu na TV-u pricali o bivsima i poredili ih...
Ben tambura najbolji gepek holivuda bona ti
ova pocela izgledati kao zenka iz filma Planet majmuna
ofucana drolja
Brad je senzibilniji to i slijepac moze da vidi.ona i Brad su bili zaista dobar par i steta sto to nije uspjelo, ona mu je najvise pristajala od svih s kojima je bio
Stuha prokleta, o čemu ona govori...
ko če sad tebe takvu koja javno odkriva ko ju je bolje timario, jadna ona moja ti
Nevjerovatno šta se sve plasira u medijski prostor: bračna intima. Sram da bude tzv novinara što ovakve gluposti postavlja.
kad se zena hvali kurvalicima ..fuj
A ti ne neka treba. Zeljna paznje kuravela
Ben i Brad se slažu da je slavna glumica Paltrow jako talentirana
Znači Ben je faker, a Bred je romantičar
Dajte nam ovoga mlogo, dajte nam pucnjava isto, dajte nam severinu kad stoji, lezi, sjedi, radja, pobacuje. Dajte nam i bivse severinine, dajte nam seniduhh, i bubu, nesto ste utanjili zbubom i dzalinim bratom, dajteee naaam, vjetra juznog, i dvornikove isto nam dajte šćeri, jesul se ostavili ona i onaj njen, ako i jesu dajte nam jos šćeri dvornikove, i ratova, to da je meni, ratova, i pucnjava i dojki...