Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja svom napravim grah i ima za čitavu sedmicu.
I ja bih svoga docekivala sa ruckom, kad bih kao Gvinet imala sluzavku, kuharicu i dadilju. Ah da, i kad ne bih radila duze od muza :-) A on mene ne docekuje sa ruckom, vec lezi i gleda TV.
Želim se zahvaliti DR Apati, čovjeku koji mi je pomogao da popravim svoj brak i natjerao muža da me voli više, ako imate bilo kakav problem u braku, možete ga direktno kontaktirati na -Email- [email protected], Također možete poslati Whatsapp/viber s ovim brojem (+66 81 302 8552), on je prava osoba koja će vam pomoći s vašim problemom u braku, želim vam sve najbolje.
@USABoy Krvari svaki mjesec, prođi kroz porod, pa onda počni pametovati!
pod jedan, nepismen si pod dva, ocigledno si autistican jer je feminizam promijenio jako mnogo toga
samo da znas, SRECO MOJA, da nije bilo pokreta feminizma ti ne bi zavrsila ta dva jezika tako da mi stvarno nije jasno kako mozes pricati protiv toga
Upravo sam primijetila VELIKU ironiju u jednom hegelovom komentaru (\"hegele\" sine, kako te nije stid da uzmes ovakvo ime?) : \" razmisljajte djeco glavom. davno je Dekart rekao sve \"mislim dakle postojim\" \" Nakon BEZBROJ nebul.oza u svojim komentarima, do kojih NIJE moguće doći ako razmišljaš svojom glavom. Ti si vjerovatno razmišljao svojim međunožjem. Ili nisi ni razmišljao. I onda, na ovo sam se kidala od smijeha deset minuta - \"pod urbanom sredinom pretpostavljam da mislis konkretno na grad,ocito nisi svjesna da je to relativizirano u zadnjih 30-ak godina\" AHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH \"navedi mi ijednog velikana koji je promijenio svijet svojim djelom i mišlju a da je rodjen u \"tvojoj urbanoj\" sredini.\" Ovo je toliko retar.dirano da mi dođe da ti fakat JA odgovorim. Zar STVARNO ne znaš nijednog? PA GDJE TI UOPŠTE ŽIVIŠ?? I hajd\' dobro gdje živiš, al\' brate, imaš pristup internetu, pa možeš se valjda i iz svog sela malo informisati o svijetu...
Predlažem ti da kupovinu sexy lutke na napuhavanje. Jedina žena koja te neće smatrati glupim i ograničenom. Njoj možeš slobodno da pametuješ koliko god te volja :)
Neka ona radi šta hoće, ali NIKO nema pravo reći \"SVE žene trebaju raditi to i to\". Otkud bilo kome pravo da drugim određuje kako će se ponašati? A neki od komentara ovdje su blago rečeno retardirani.
Ja vidim da se ovdje pogresno razumije rijec jednakost. To u demokratskom kontekstu znaci ravnopravnost, dakle jednaka prava. U tretmanu pred zakonom, u zaposljavanju, u platama, u sansama za karijeru, odnosno pravo izbora da se bavis cime zelis. Nemojte to mijesati sa otvaranjem vrata i nosanjem kesa iz Merkatora. Danasnje zene imaju dosta jednaka prava u odnosu na prije 50 godina upravu zahvaljujuci feministkinjama. Iznenadjujuce malo ljudi zna sta je to tacno. U svijetu zrne danas zaradjuju 30-40% manje plate za ista radna mjesta od muskaraca, u politici su u jaako puno zemalja marginalizirane. Neka svako radi sta zeli i u tome je sloboda i ravnopravnost. Ravnopravnost je i da neki prizljkuju vremena kada zene nisu glasale. Ali sta je sa nama koje zelimo ipak vise??
I da, hvala Hegel i jos USAboy totalno si upravu. Mene kao zenu toliko nervira sto \'gospodjice\' hoce jednakost. Zasto onda stalno cekate da vam neko ustupi mjesto u tramvaju? Zasto cekate da vam neko ponese nesto tesko? Zasto vi ne odete da sjecete drva? Pa i to da uradite, nakon dva dana bi vam i noge i ruke otpale, dok bi muskarci bili umjereno umorni. To ti je sreco moj htjela reci OVA SELJANKA sta znaci \'nismo dzaba zene, a oni muskarci\', ali nikako da naviknem da u ovom gradu sve manje pametnih djevojaka ima. Ali vi imate olaksavajucu cinjenicu, niste ni svjesne kad vas neko uvrijedi. Ma hajde. P.S. Dosta s tim \'mislim nije seljak sto je sa sela..\', onda se bar potrudite naci pravu rijec. Npr. moje prave rijeci za vas bi bile da ste previse gledale americke serije, pa shvatile to kao pravi zivot. Btw znas kako se ta pojava zove?
Sreco moja ko je potlacen? Da ne bude da se hvalim, ali ja sam zavrsila dva jezika, radim kao prevodilac, imam prijatelje sasvim normalne ( rijec cije ti znacenje ne poznajes), a najvaznije imam supruga koji me voli, cuva i pazi. Koji mi pruza pomoc kakvu god zatrebam jer sreco moja treba davati sve od sebe. A ako te vec zanima cim ja DRZİM svoga muza jeste jer mu ne skacem po glavo oko gluposti kao evo npr. ti, tako sto ga isreno volim, jer ljubav znaci bezuvjetno davanje, ali trebam se i ja spustiti i shvatiti da ne zasluzuju svi imati ono sto imam evo npr. ja. :) Meni je iskreno zao tvog supruga i tvojih smijesnih izjava. Ali birali ste, gledajte. Takodjer mi je drago vidjeti kako razmisljas ograniceno, nisam ja rekla da muskarac ne moze kuhati, ali ako ja vec mogu zasto on da to radi? No nebitno, takvoj inteligenciji poput tebe ne vrijedi objasnjavati, ali ti mogu reci da ako sam ja jadnica :D, onda zaista zelim svim ljudima da budu bar upola jadni kao. ;)
Želite dodatni izvor prihoda? Bez ikakvog ulaganja novca, vrlo jednostavnim načinom uz malo truda ostvarite zaradu 50-200 $ tjedno. Potrebno je minimalno znanje rada na računalu. Provjerite kako!!! Mail: [email protected]
Hegel je serijski ubica žena, mog mi boga! Ovoliko mržnje u nečijim komentarima prema ženi općenito nisam nikada vidio. Daj nađite mu IP, ovog lika treba odstraniti iz društva dok nije kakvu ženu silov\'o!
Kakvo ruckom, od cega ruckom? Mene moja ceka s ruckom od metle
Srećom imamo ove američke zvijezde da nam govore šta i kako treba. Da nije njih, ne znam kako bismo živjeli naše živote :) Znači, da budem sretna trebam zanemariti svoje interese i podrediti se Muškarcu, ne bi l\' zadovoljila njegove potrebe? Ne d\'o Bog dragi da njemu nešto zafali. Čitav moj život treba da se vrti oko njega...naravno, da bih JA bila sretna.
@hegel znaci nista od naocala i kad je oblacno . :))) ooo.. sta cu sad... ipak ja mislim da ti malo grijesis i da si poprilicno narajcan da i ne razmisljs vec raspravljas sa svojim \"imaginarnim protivnikom\". ja mislim da su muskarci poput tebe djelomicno krivi za danasnju situaciju. naime da ste znali \"upravljati\" zenama kad ste imali vlast i moc, danas ne bi bilo ovog sto se desava, raspad porodica i slicno. vi ste vlast i moc zloupotrijebili i danas imate zene \"muskarce\" i obezglavljene porodice. da ste ostavili zenu kuci a vi isli i zaradjivali pare i onda je zbog toga umjeto maltretirali postovali kao zenu i majku tvoje djece, mozda zene ne bi imale toliku potrebu da \"imaju svoj dinar\". nego je bilo udri dok mozes.. pogledaj recimo na kakvu se ti glupost koncentrises i raspravljas sa mnom koja se u potpunosti slazem sa gwynet paltrow jer nosim naocale po suncanom vremenu. :))) jadno stvarno.