Uživa u ulozi supruge
0

Gwyneth Paltrow: Sve žene trebaju dočekivati muža s ručkom

Sarajevo-x.com
Slavna glumica i Oskarovka Gwyneth Paltrow je u intervjuu za Harper's Bazaar rekla da voli biti supruga i da, ukoliko imaju djecu, sve žene trebaju ostati kući i dočekivati muža sa ručkom.

Paltrow je rekla da ustaje svako jutro u sedam sati, zatim radi na svom web-siteu i kulinarskoj knjizi, dok su njena djeca u školi. Zatim priprema obrok kada se njen suprug, frontman grupe Coldplay, Chris Martin vrati s posla.

"Moja djeca su mala i idu u školu. Ja želim održati svoj brak i zato želim biti u kući kada se Martin vrati s posla. To možda nije feministički, ali moramo naći kompromis", rekla je Paltrow koja je osvojila Oscara za ulogu u filmu Zaljubljeni Shakespeare, prenosi Telegraph.

Glumica ima dvoje djece, Apple (7) i Mosesa (5) i osam godina je u braku sa Chrisom Martinom. U savjetu koji daje prijateljicama kaže da, ukoliko žene žele bit sretne, moraju biti supruge i da je to dio kompromisa.

"Mi smo u braku više od osam godina i još uvijek nam je lijepo. Odljubiš se i zaljubiš se, ali svaki put kada prolaziš kroz tešku fazu, otkriješ nešto novo i svaki put bude sve bolje", rekla je Paltrow. Slavna glumica je rekla da ju je jedan od njenih bivših partnera varao stalno i da je ona to znala.