Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Poslije ove vijesti nezaposlenost pala za 40%, recite nam još jesul' se brisali violetom pa da konačno budemo ponosni na naše proizvode...
Brad pjevao: "Evo ideeeeee nevjesta, prelijepa je zaista.."
kaže anđa napravit će sebilj u svom vrtu da prenese djelić Sarajeva kod sebe
oni su meni super, veliki prijatelji Bosne i Hercegovine, Sarajeva..... da im dragi Bog dadne lijep zivot i njima i njihovoj djeci..... Sve najbolje Angelina i Bred!
ma nek je "bosanska ruzina voda" volim vec pare! ... to je ono sto se uberu ruzini cvjetovi i sa limuntozom (oni su bezbel uzeli limun), u galonu ostavi da odstoji par hefti..... super je to! Eto, kad amerikanci na to odvaljuju, sto to se nebi proizvodilo i izvozilo, zdravije je nego cola...... imamo mi sve, samo smo glupi lovu od toga napraviti.....
ružina voda je leglo bakterija i ja to ne bih okusio za čitav svijet
Treba spomenuti da je preko Mercatora išla dostava :)
sve domace
Angie pravila gurabije.
Ima li izvjestaj koliko je puta ko prducnuo i jesul podrigivali gosti puno?
Nakon svih ovih hapsenja, ratova i drugih groznih vijesti, garantujem da ce vam ove recenice popraviti raspolozenje: "Jolie i Pitt nisu kupili ogromnu tortu, nego su je napravila njihova djeca, koja su napravila nered, ali su se i dobro zabavila". "Djeca su pomagala u organizaciji ceremonije vjenčanja. Sami su odabrali odjeću i preuzeli određene zadatke, koje su shvatili ozbiljno". "Djeca su bila uzbuđena i sretna zbog vjenčanja njihovih roditelja, a atmosfera je bila sjajna. Knox i Shiloh su čuvali prstenje nestrpljivo čekajući da svi budu spremni".
Eh Dolly, bas nemas osjecaj za romantiku. Srecni roditelji, buljuk djecice svih rasa i uzrasta prave tortu, nered u kuhinji, lica umazana brasnom, slagom i cokoladom, opsta graja, smijeh, kao u najljepsim bajkama.
Vec je to zena u godinama. Hvata zadnji voz. I petlu vreme ide. U pravu si i za spasavanje svijeta. Svaki trenutak je dragocjen.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
na vjencanju je misteriozno mirisala i pet u cijelom, ko ju je pojeo nije poznato .
Jasta. A hanka paldum bila zaduzena za muziku
Koliko imaju, ovo što su napravili je preskromno. Oni su, po meni, par br 1, odmah iza Dragana Nikolića Prleta i Milene Dravić :))
izasra li se ko nakon svadbe? jel se primilo?
Bosanska voda od ruža kao šerbe možda..:)
Zanimljivo da nisu i janje okrenuli na raznju.
De ne seri.