Showbiz
195

Gosti na vjenčanju Angeline i Brada pili bosansku ružinu vodu

Klix.ba
Angelina Jolie i Brad Pitt (Foto: AFP)
Angelina Jolie i Brad Pitt (Foto: AFP)
Glumci Angelina Jolie i Brad Pitt vjenčali su se u subotu u Francuskoj, a vijest o njihovom braku bila je na naslovnicama svjetskih medija. No, postoje neki zanimljivi detalji koje možda niste znali, a među njima je taj da je gostima poslužena bosanska ružina voda.

Domaća torta

Torta koju su gosti imali priliku probati je domaća. Jolie i Pitt nisu kupili ogromnu tortu, nego su je napravila njihova djeca, koja su napravila nered, ali su se i dobro zabavila.

Domaća hrana

Osim domaće torte, gostima je nakon vjenčanja poslužen ručak napravljen "domaći" ručak. Poslužena je šunka sa sirom, kao i svježe ulovljena riba brancin. Posluženo je vino načinjeno na imanju slavnog para, kao i bosanska ružina voda.

Vjenčanica je ukrašena crtežima

Angelinin veo je bio ukrašen crtežima njene djece, a među njima su crteži zebre, cijeća, medvjeda, zečeva, aviona i Ajfelovog tornja.

Djeca su pomagala u organizaciji vjenčanja

Djeca su pomagala u organizaciji ceremonije vjenčanja. Sami su odabrali odjeću i preuzeli određene zadatke, koje su shvatili ozbiljno.

Medeni mjesec

Tridesetdevetogodišnja Angelina i pedesetogodišnji Brad su otputovali na Maltu kako bi snimili prvi zajednički film u posljednjih 10 godina pod nazivom "By The Sea". No, to neće biti romantično, jer film govori o nesretnom bračnom paru. Bit će to čudan medeni mjesec.

Intimni trenuci

Djeca su bila uzbuđena i sretna zbog vjenčanja njihovih roditelja, a atmosfera je bila sjajna. Knox i Shiloh su čuvali prstenje nestrpljivo čekajući da svi budu spremni.

Muzika na vjenčanju

Brad je pjevao pjesmu "Here Comes The Bride" s djecom i gostima dok je Angelina prilazila oltaru, a dok je par napuštao malu kapelu, čuo se tradicionalni vjenčani marš.

Brad odao počast Angelininoj majci

Brad je iskoristio trenutak da oda počast Angelininoj majci Marcheline Bertrabd, koja je preminula od raka 2007. godine. Postavio je izgravirani kamen na mjesto na kojem je održano vjenčanje.