Glavna tema na mrežama
216

Angelina Jolie se pojavila na prvom crvenom tepihu u dvije godine i svi pričaju o njenom izgledu

N. O.
Foto: Twitter
Foto: Twitter
Prošlo je više od dvije godine otkako se Angelina Jolie posljednji put pojavila na crvenom tepihu te se sinoć potrudila da ustavi utisak, a na mrežama se dijele komentari da je ovo "najljepša žena svijeta".

Jolie je pokazala da njen stil nije "nestao" u ovom periodu izbivanja, a nakon što se pojavila na brodvejskoj premijeri predstave "The Outsiders" na društvenim mrežama se priča samo o njenoj ljepoti i izdanju s ovog događaja.

Na premijeru je stigla sa svojom djecom Vivienne i Paxom. Za tu priliku, glumica je nosila zlatnu satensku haljinu koju je prekrila lepršavim smeđim ogrtačem s jednim dugmetom na vrhu.

Izgled je upotpunila asimetričnim Saint Laurent naušnicama i otvorenim sandalama. Glamurozno izdanje zaokružio je crveni karmin i blago uvijena kosa.
Jolie su se kasnije na crvenom tepihu pridružili koproducent "The Outsidersa" Justin Levine i njena kćerka Vivienne. Tinejdžerka, koja je pomogla svojoj majki pri pripremi predstave, nosila je ležernu odjeću.

Dobitnica Oscara rekla je novinarima da je Vivienne "glavna kad se radi o pozorištu u porodici". Otvoreno je govorila i o svojim nedoumicama u Hollywoodu što vjerovatno objašnjava njeno izbivanje s crvenih tepiha u posljednjih nekoliko godina.

Ipak čini se da je posljednjim pojavljivanjem nadoknadila višegodišnje izbivanje jer se na društvenim mrežama nižu komentari o njenom izgledu, a mnogi su je proglasili "najljepšom ženom na svijetu".