Na crvenom tepihu
3

Nicole Kidman pozirala s prelijepim kćerkama koje se gotovo nikad ne pojavljuju u javnosti

D. J.
Foto: EPA-EFE
Foto: EPA-EFE
Američki filmski institut odlučio je dodijeliti nagradu za životno djelo Nicole Kidman, a na crvenom tepihu, uz supruga Keitha Urbana, pridružile su im se po prvi put i njihove kćerke.

Status glavne zvijezde večeri, 56- godišnja oskarovka potvrdila je haljinom modne kuće Balenciaga, u potpunosti presvučenom zlatnim šljokicama, dok je njen suprug Keith Urban na večeri u njezinu čast osvanuo u klasičnom crnom odijelu.

Njihove kćerke, Sunday (15) i Faith (13), bile su među prisutnim članovima obitelji, a Sunday je nosila cvjetnu haljinu bez naramenica, dok je Faith zablistala u haljini koraljno crvene boje.

Nicole je na zabavu pozvala i nećakinju, Sybell Hawley, koja je kćerka njezine sestre Antonije, Ona je pozirala na crvenom tepihu, noseći crvenu haljinu, korzetnog gornjeg dijela.

Tokom uručenja nagrade Nicole je pohvalila supruga, svoje dvije kćerke i cijelu obitelj, napomenuvši da je u njezinom životu bilo puno sreće.

"Velika, velika ljubav. A tu je i ljubav mog života, i ljubavi mog života. Moje kćerke nikada nisu bile sa mnom na crvenom tepihu, sve do večeras", otkrila je sa pozornice.