Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a jesu skupe krofne u Manchesteru.....
Ima veliku ratu kredita
50, nema stoje u engleskoj :D
indijanac
A kakve ovo ima veze s Edinom Džekom? :O
Nije htio momak da mu razbijaju stoju.
nista cudno, to je normalno da kradu, Terryeva majka je krala po prodavnicama, Rooney pive
krofnica po krofnica ...
Mozda im kasne plate?
obzirom da je razbojnik, odlicno se uklapa u koncepciju aleksa fergusona,ima sve predispozicije da postane legenda kao i drugi igraci=razbojnici man.uniteda erik kantona, (udario navijaca), roj kin (namjerno slomio nogu kolegi i to priznao), runi (vara trudnu zenu sa prostitutkom), rajan gigs (godinama guzio bratovu zenu) itd...
Krofna preko 3 km, tamo mi ne bi imali za hljeba. Sad nek vam bude jasno sto je strancima u Bosni ko u raju.
Ovo na slici se dere \"A đe meni krofnaaaaaaaaaaaaa\"
Pa ne vidim sta je to cudno. Trazite logiku od golmana, ljudi koji na predment koji svi idu da udare nogom oni idu glavom :)
marka mi ko tepsija
ovi fudbaleri svakog dana postaju sve veci idioti!
Baš vam hvala za tu izuzetnu vijest.