Lice u modricama
12

Glumica Susan Sarandon šokirala fanove fotografijama nakon potresa mozga

E. Sk.
Američka glumica Susan Sarandon šokirala je fanove kada je na društvenim mrežama objavila fotografije na kojima joj je lice u modricama.

Naime, kako je otkrila, Sarandon je pretrpjela težak pad na okupljanju građana u New Hampshireu, nakon kojeg je dobila potres mozga.

"Malo klizanja, potres mozga, slomljen nos i izbočeno koljeno. Dakle, izgleda da neću moći sresti ljude u New Hampshireu, prije svega sa senatorom Bernijem Sandersom. Zaista mi je žao što ću propustiti tu priliku", kazala je glumica.

Osim glume Susan je aktivna i u politici. Prošle godine bila je među 575 žena koje je policija uhapsila u Washingtonu ispred Senata na protestu protiv američkog predsjednika Donalda Trumpa.

Građani, među kojima je bila i Sarandon, okupili su se kako bi pokazali svoje nezadovoljstvo zbog Trumpove politike prema imigrantima.

"Hitni slučajevi zahtijevaju smionost i vizionarsko vodstvo. Senator Sanders vjeruje u nas i zajedničku akciju za bolji svijet. On se bori za socijalnu, rasnu i ekonomsku pravdu cijeli život. Puno prije, nego što je krenuo u predsjedničku utrku. Sada je vrijeme za nas da se borimo za njega", napisala je Sarandon.