Događaj zakazan za 1. maj
14

Glumica koja je oduševila svijet mode: Blake Lively otkrila da neće biti dio ovogodišnje Met Gale

L. R.
Ryan Renolds i Blake Lively (Foto: EPA)
Ryan Renolds i Blake Lively (Foto: EPA)
Slavna glumica Blake Lively otkrila je da neće biti prisutna na ovogodišnjoj ceremoniji Met Gala, koja je zakazana za prvi maj.
Iako je prošle godine oduševila prisutne haljinom Atelier Versace, upotpunjenoj složenim detaljima i velikom mašnom, koju je pritom transformirala tako što je povukla mašnu koja je otkrila zelenu tkaninu, ove godine će događaj pratiti iz topline svog doma.

Ona je nedavno na proslavi otvaranja trgovine "Tiffany&Co. u New Yoruku otkrila da će pratiti događaj te se našalila rekavši da će nositi svoj prošlogodišnju haljinu.

Ovaj događaj kao i do sada obilježit će modne kreacije slavnih dizajnera koje će nositi najveće svjetske zvijezde, a svojim pojavljivanjem će odati počast preminulom dizajneru Karlu Lagerfeldu svojom temom koja se zove "A Line of Beauty". Ceremonija je zakazana za 1. maj.

Podsjećamo, ova 35-godišnja glumica nedavno se prvi put pojavila na crvenom tepihu otkako su ona i suprug Ryan Reynolds dočekali svoje četvrto dijete u februaru, prisustvujući Godišnjoj gala večeri Barnard Collegea u New Yorku.