U braku su 12 godina
38

Blake Lively priznala da joj je teško gledati Reynoldsa u intimnim scenama: To je oblik mučenja

L. R.
Blake Lively i Ryan Reynolds (Foto: Instagram)
Blake Lively i Ryan Reynolds (Foto: Instagram)
Glumica Blake Lively nedavno je priznala da joj je teško gledati scene seksa koje je snimio njen suprug Ryan Reynolds.

Naime, ona je za medije govorila šta misli o tome što Ryan Reynolds pristaje na takve scene, navodeći da je za nju to pravo mučenje. Objasnila je da se jednom tokom leta s kćerkom James našla u nezgodnoj situaciji, jer svu svi htjeli gledati film "Deadpool", u kojem glavnu ulogu glumi Reynolds.

"Bila sam u avionu sa svojim djetetom. To je pomalo mučenje, jer sam u avionu i kamo god pogledam, svaki ekran prikazuje mog supruga u intimnim scenama s drugom ženom", rekla je Lively.

"Svi žele gledati 'Deadpool' u avionu. Svi. To je okrutan i neobičan oblik mučenja. Onda moja kći kaže: 'Tata.' Ona počne grliti i ljubiti ekran i mahati mu, a on joj ne maše. Ne razumije zašto joj ne maše jer misli da je to kao FaceTime", dodala je.

Inače, ovaj slavni par poznat je po tome što se često međusobno šale na društvenim mrežama, a ništa drugačije nije bilo ni prošli mjesec, kada je dugoiščekivani trailer za treći nastavak filma "Deadpool" objavljen tokom Super Bowla.

Lively je tada propustila trailer, jer se družila s Taylor Swift na stadionu Allegiant gdje su se Kansas City Chiefsi borili protiv San Francisco 49ersa.

Nakon trailera, Reynolds je na Instagramu podijelio svoju fotografiju kako stoji pored TV ekrana na kojem se prikazuje trailer za "Deadpool". Tada je napisao da li su svi vidjeli trailer i da li je neko vidio njegovu suprugu.

Podsjećamo, par je u braku 12 godina i zajedno imaju četvero djece - kćeri James, Inez i Betty. Zanimljivo je da spol i ime četvrtog djeteta još uvijek nisu otkrili.