Holivudski par
16

Blake Lively otkrila jedno pravilo koje čini njen brak s Ryanom Reynoldsom uspješnim

L. R.
Ryan Reynolds i Blake Lively (Foto: EPA-EFE)
Ryan Reynolds i Blake Lively (Foto: EPA-EFE)
Glumica Blake Lively nedavno je otkrila jedno pravilo kojeg se ona i Ryan Reynolds pridržavaju kako bi njihov brak funkcionisao.
Naime, 36-godišnja glumica gostovala je u emisiji Substack, gdje je otvoreno govorila o odnosu sa svojim suprugom Ryanom Reynoldsom. Ona je istakla da su ovo pravilo uveli još na početku svoje veze.

"Kad smo Ryan i ja započeli vezu, postavili smo pravilo da ne radimo u isto vrijeme kako bismo uvijek mogli dati prioritet našem privatnom životu", navela je.

Lively je precizirala da su ona i Reynolds nastavili slijediti strategiju pri preuzimanju poslova, otkako su se vjenčali 2012. godine. No, priznala je da njoj i njenom partneru nije bilo lako držati se tog pravila. Također, Lively je priznala da je u početku njihove veze imala zahtjevan raspored jer je tada snimala hit seriju "Gossip Girl".

Reynolds je ranije govorio o njihovom dogovoru da ne rade u isto vrijeme. To nije samo zbog toga što se oni ne bi uspjeli viđati, već i zbog činjenice da neko mora biti uz djecu. Par se upoznao 2010. godine, a vjenčali su se dvije godine kasnije. Zajedno imaju tri kćerke: James (9), Inez (7) i Betty (4) te jednogodišnje dijete, čije ime ni spol još uvijek nisu poznati.