Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Odavno vecu glupost nisam procitao
Samo Pierce Bronsan… pravi masonski mangupski look ovo sve ko migranti neki ruski Onaj covjek kad obuce smoking i stoji mu Ovaj i onaj prosli smijesni
zadnji Bond ne valja qrcu
Mozda Milos Bikovic, omiljenik Sarajevskih fgr fuksi , i serbski naciosocijalist??? Nekako mi ide uz njega martini, slanina i bijeli luk.
Ja bi da Dodik glumi novog James Bonda.
A ko bi bile Bond djevojke.Da se naslutiti :D
Pa ima stas i glas
Na šta se sve ljudi klade.
Bukvalno je u samo dvije scene Igre prijestolja glumio.
Gdje ce ovaj blento zamijeniti Daniela Craiga. Pregledao sam i Game of Thrones ali mi je ovaj lik "u magli" on je mozda glumio u jedno 3 epizode. Produzo dalje pasha moj.
U The Graham Show-u prije par sedmica predstavili su neku curu koja bi trebala glumiti novog/u Bonda, čini se da je Norton spomenuo da su joj dali broj 020.
Ovaj da pije martini, mućkan, ne mešan?! Nema šanse. Mislim, mogao bi, ali to bi bio protivprirodni blud
Novi bond na pilatesu.
u sta se bond dzejms bond pretvori u obicnog derpea.
admin glamoćak najaći bih bijo zatu ulogu
odavno niko nije bolji prijedlog dao
spojler alert! Novi 007 ok, ali kako novi Bond kad je Bond zagino? Zar nije vrijeme da zena bude novi agent? Bar su tako nagovjestili u filmu
Ovoj 100% gej