U žirokopteru
0

Gino Jevđević letio iznad Sarajeva s Feđom Štukanom: "Pogledaj ove ljepote"

I. S.
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Feđa Štukan i Srđan Gino Jevđević su zajedno letjeli žirokopterom iznad Sarajeva, a glumac je objavio zadivljujuće kadrove.

"Njegov stric mi je bio profesor glume, Aleksandar Jevđević zajedno s Mustafom Nadarevićem. Sve što u principu znam o glumi, znam od njegovog strica", kazao je Feđa .

Zahvalio se Gini što je uspio doći s obzirom na to da je u pet dana imao dva smrtna slučaja u porodici. Nije bio siguran je li Gini bilo do letenja u tom trenutku.

"Baš mi je sad do letenja. Moram ti reći da je ovo prva stvar koju radim otkako je... Prvo je Tanja umrla, moja najbolja drugarica, moj heroj. Sve najbolje na svijetu što je moglo da se sruši, srušilo se. Onda mi je mama umrla, baš kad je bila bolje, baš kad je išla u kafanu svaki dan, prekopouta ulice u Cappuccino. Evo, bliži smo njima, bez obzira što smo i ja i ti ateisti", rekao je Gino.

Dalje je, između ostalog, podsjetio na činjenicu da je život stravično kratak, što često zaboravljamo.

"Ukoliko osam sati dnevno posvetiš nečemu da bi preživljavao ili da bi imao pare, prvo nikad pare nećeš imati, a drugo, upropastit ćeš sam sebi život. Ne možeš živjeti za vikende. Moraš da voliš ono što radiš, da uživaš u svakoj sekundi, a pogotovo u tome što radiš. U ovome sada, što ti i ja radimo. Pogledaj ove ljepote, pogledaj ovo", kazao je.