Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
od mene lajk seleno neces dobiti, a Bgmi coca colo ni ti okus mog dinara neces osjetiti. hajd sad voz
mala je avion...
big ass head
Još jedna reklama za Coca-Colu, suptilno provučeno, kao i Selena pije Coca-Colu. A ne pije. Jer nije ni malo zdrava!
@Cipiripi Činjenica je da nije zdravo. Ne radi se o tome, da li "Selena" lično pije ili ne, već osobe koje mare za svoje zdravlje, osobe koje su "pametne" i "uspješne" ne piju.
@malakuca Ja ne govorim o vijesti Klix-a (da je suptilna) već o slici sa instagrama. NA SLICI JE SUPTILNO PROVUČENO PIJ COCA COLU! Na slici ne piše "Coca-Cola", a opet svi kuže da se radi o Coca-Coli. A eto po tebi sam budala ili glup. Pokušaj biti manje negativan, koristiti će ti.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Bolja je moja komsinica halima vis a vis
Dobila bi ga i od mene..
Dobra fotka...bas mi se svidja...:-)) dobar i reklamni potez Coca-Cole...
@MPower jeli opet hendy...ili...:-))))))) Cao M
@MPower pa ne znam sto čekaš...ak u blizini imaš jezero..brisi odmah...osvjezi se...:-))) kod mene sve OK gospodine M... danas neš i nije pretjerano vruce...:-)) u ofisu ugodno i bez klime... uzivaj u plivanju ak odes....-))
Mala bil se ti udala zaa me'