Još uvijek vjeruje u ljubav
0

VIDEO / Eva Longoria pronašla sreću s bratom Penelope Cruz

Sarajevo-x.com
Zvijezda serijala Očajne kućanice Eva Longoria prvi put je javno progovorila o svom odnosu sa bratom glumice Penelope Cruz, Eduardom.

Teksaška ljepotica je u intervjuu za špansko izdanje magazina Vanity Fair priznala da je sretna što je pronašla pjevača koji je 10 godina mlađi od nje. Ulazak Eduarda u njen život nije joj, kaže, dozvolio da se prepusti tuzi nakon razvoda od košarkaša Tonyja Parkera, kojeg je odlučila ostaviti nakon što je saznala da je vara.

"Trebala bih biti ljuta, razočarana i ogorčena kada su u pitanju veze, ali nisam. Imala sam sreće što sam našla Edua", kazala je Eva.

Glumica je razvod od Parkera finalizirala u februaru ove godine kada je i odnos s Eduardom postajao ozbiljan. U razvodu nije dopustila da postane cinična o ljubavi.

"Postoji razlog zbog kojeg sam se udala. Vjerovala sam u našu ljubav, s tom osobom ljubav nije uspjela, ali može uspjeti s drugom", kaže Eva i dodaje da ju je Parkerova nevjera učinila jačom.

Lijepa glumica kaže da nije rastrošna kako se vjeruje za holivudske dive i priznaje da nikada ne bi dala nekoliko hiljada dolara za torbu.