"Pravi život"
32

Daleko od očekivanog glamura: Eva Longoria pokazala urnebesan način kako je stigla na Oscare

N. O.
Foto: EPA-EFE
Foto: EPA-EFE
Eva Longoria bila je jedna od najbolje obučenih na nedavnoj dodjeli Oscara, a na svojim profilima na mrežama podijelila je kako je izgledao njen dolazak do crvenog tepiha.

Dok mnogi zamišljaju da holivudske zvijezde dolaze u luksuznim automobilima, limuzinama uz brojnu pratnju. Situacija za Evu Longoriju je bila malo drugačija.

Naime, na mrežama je podijelila prilično komičan snimak kako stiže do Dolby Teatra gdje je održana ceremonija. Ona je to morala uraditi pješke što je bilo prilično izazovno na visokim petama uz dugu haljinu.

@evalongoria True life: I literally walked to the Oscars 😂 this is the real #bts ♬ оригінальний звук - spoti.music

"Pravi život: Doslovno sam hodala do Oscara. Ovo je stvarni prikaz 'iza scena' bez fancy dolaska automobilom ovdje", napisala je uz video.

Njen hod do Dolby Teatra bio je prilično komičan dok je sitnim koracima pokušala održati stabilnost na prilično visokim petama, držeći haljinu.

Glumica je za dodjelu nagrada nosila crnu haljinu Tamare Ralph naglašenog dekoltea koja se vukla za njom.

Izgled je upotpunila ogrlicom Bucherer optočenom dijamantima, dijamantskim prstenom koji bio omotan oko njenog kažiprsta poput zmije i klasičnim dijamantskim naušnicama.

Za afterparty koji je uslijedio nakon ceremonije pojavila se u zlatnoj haljini iste dizajnerice.

Ovaj komad odjeće izrađen je od reflektirajućih zlatnih komada tkanine poredanih po uzorku nalik ribljoj kosti, i dodatno ukrašena visećim bakrenim lancima i srebrnim kristalima.