Ručno rađeni komad
37

"Paukova mreža" za prvi crveni tepih u 2024. godini: Eva Longoria zablistala u neobičnoj kreaciji

N. O.
Foto: EPA-EFE
(Foto: EPA-EFE)
Eva Longoria ovog četvrtka prisustvovala je svečanoj dodjeli nagrada Međunarodnog filmskog festivala u Palm Springsu, a pojavila se u upečatljivoj odjevnoj kombinaciji.

Glumica je privukla pažnju kada je stigla u Kongresni centar u Palm Springsu u Kaliforniji noseći bijelu prozirnu haljinu koja je podsjećala na paukovu mrežu.

Komad odjeće u krem boji naglasio je njenu figuru u obliku pješčanog sata, a ispod koje je nosila body u boji kože.

Od prošle godine, protagonistkinja serije "Desperate Housewives" sarađuje s Maeve Reilly, koja je bila stilistkinja Megan Fox i Hailey Bieber 2021. godine kada su ih prozivali modnim ikonama.

Po njenim savjetima, glumica je stekla slavu po svojim senzualnim odevnim kombinacijama koje su istovremeno i veoma elegantne , u kojima glavnu ulogu imaju sjaj i prozirnost .

Naravno, najčešća stvar je to što sadrže određeni naklon divama starog filma, pronalaženje pobjedničkog miksa koji se savršeno uklapa u Longorijin imidž.

Konstrukcija haljine koju je nosila u Palm Springsu je neka vrsta umjetničkog djela, koje su ručno izradili francuski zanatlije Ashi Studija, a čije je porijeklo zapravo saudijsko, tačnije iz grada Rijada.

Dio je kolekcije jesen/zima 2023. nazvanoj The Essence, a dizajn Ashi studija se sastoji od potpuno prozirne mreže koja je izvezena iglom i koncem kako bi imitirala izgled paukove mreže.