Komentari (68)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dolce&Gabanna zdravo razmišljaju. Toliko.
ja mislim da je zdravo razmisljanje poticati na prirodnu reprodukciju odnosno na izbjegavanje ovakve vrste radjanja djece... ali suditi ljudima koji su vec rodjeni takvim putem i svojim bicem se ne razlikuju od bilo koga od nas je diskriminatorno, jos pogotovo kad to urade dva pedera. samim tim ti moram reci da svojim komentarom otkrivas kolko si nezdrava, nesretna i marginalizirana.
Dva pedera koja su to što jesu, ali koja vrlo dobro rezonuju da nisu u redu istospolni brakovi, a pogotovo da nije u redu da se u takvim brakovima odgajaju djeca.
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
torbicom ga fuade👊
pederi mi ne smetaju, ali barem trebaju biti fer prema djeci i ne tražiti da ih usvajaju. To se protivi svakoj logici. I gore prvi komentar klix oznacio kao " prijava kršenja pravila i uslova korištenja Klix.ba", a žena rekla 100% istinu. baš ste debili, klixovci... živite od ovih komentara , a onda radite selekciju po svojoj nekoj "logici"..
izgleda da i na klixu ima nedoumica pa da mi odlučimo
I šta sad, treba sve na svijetu da propadne kad se nekom pojedincu ne svidi? Mrš!
Nacitah se svega i svacega u komentarima, i bas me ganu vasa briga za Eltonovu djecu. Zamlacujete se sa tim ko je mama, a ko tata. Njima sigurno nece u zivotu faliti nista, a vjerovatno ni roditeljske ljubavi. Icice u skupe muske koledze, provoditi odmore na najekskluzivnijim mjestima, oblaciti najskuplju garderobu i jesti najljepsu klopu. Dok zavrse skolu, do tad ce i porasti i mnogo ce ih boliti neka stvar sto su im roditelji homosexualci, ali ce svakako vidjeti razliku svojih zivota i tamo nekih jadnika koji ne znaju ni gdje su posli, ni gdje dosli.
u znak protesta odmah sutra odoh kupiti neki fejk od konkurentske firme Dolce Breganna , samo da bi im naštetio :)
DERAS
Koga boli racku sta ova pedercina ima da kaze , bojkotuj ko te jebe.
hhahaa idiote vidiš kako vrijeđa ono što misliš daje normalno.tako je nama isto kad ti govoriš dasi u sretnom braku sa onim likom.otpepaj ljigo.
mogu zamislit kad elton svome dijetu kaže danas sam ti ja mama, a on ti je tata, a sutra je on mama a ja tata, pa da znaš nas razlikovat. Jadna ovakva djeca sa kakvim stokama žive, cccc na sta ce to dijete ličit kad udje u godine (18-20 ) i kako ce se ponašat, ili će bit peder ili ce imat traume za cijeli život
"cccc na sta ce to dijete ličit kad udje u godine (18-20 )" S njihovim parama, obrazovanjem i ukusom ne vjerujem da će djete biti za bilo sta zakinuta. Ako imamo gomilu djece koja odrastaju bez oca ili majke ne vidim nista sporno da gay osobe imaju djecu. Djetetu će biti daleko bolje nego prosječnom balkančetu.
satoshi@ ti si primjer glupog čovjeka narodski rečeno papak, koji ima samo materijalnu stranu, i nista osim nje. Nije riječ samo u novcu, ima mnogo drugih stvari koje pruzi majka djetetu, ja kažem da to dijete neće biti "normalno" posle 20 godine, biće odgojeno drugačije u društvu dva tate. I čuj bolje cemu biti nego balkančetu, po čemu bolje? Sto ce imat više para, a manje majčine ljubavi!!! I ovdje ne možeš poredit djecu bez jednog ili bez oba roditelja, sa ovim dijetom. Kratko rečeno ti ovo ne razumiješ, i dzaba ti je objašnjavat neke stvari jer očito imaš nešto u glavi, sto se ne uklapa u sredinu. Hvala!!!.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Joj kad peder počne vodit svijet znajte da nije dobro nikako. Sta hoće ovaj pederko sad, jel počelo nestajat para pa sad odma udri po konkurencijama, hejjj stoko. Pedere i ukupnu LGBT populaciju iskorijenit treba. Sramota za ovaj svijet!!! Hvala!.!
Bas me zanima kako bi da je tvoje djete gay..
satoshi@ vidim da si kompleksni futavac, koji nema pojma o životu, i kojem su u pamet stavljene neke stvari koje nisu normalne za današnje standarde života. A moj dijete nema potrebe da te zanima!!! Jer vidim da si ti pederčina teška. Hvala!!!.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Zafalilo Eltonu promocije, pa se bori na razne nacine za komad medijske paznje.
cuj, vise nikad necu nositi d&g ili 'vise nikad necu nositi vase haljine' :D kolko godina je eltonu 7?
Posvadjali se pederi i odmah razglasili na svim medijima.
Daj boze da se ovo pitanje rijesi. Jer ovo moze eskalirati pa sta ćemo onda. nemamo vaznijih stvari. ...i briga. Samo još ovo i to je to.
Živjeli Dolce i Gabana još godina sto...