mogu zamislit kad elton svome dijetu kaže danas sam ti ja mama, a on ti je tata, a sutra je on mama a ja tata, pa da znaš nas razlikovat. Jadna ovakva djeca sa kakvim stokama žive, cccc na sta ce to dijete ličit kad udje u godine (18-20 ) i kako ce se ponašat, ili će bit peder ili ce imat traume za cijeli život
"cccc na sta ce to dijete ličit kad udje u godine (18-20 )" S njihovim parama, obrazovanjem i ukusom ne vjerujem da će djete biti za bilo sta zakinuta. Ako imamo gomilu djece koja odrastaju bez oca ili majke ne vidim nista sporno da gay osobe imaju djecu. Djetetu će biti daleko bolje nego prosječnom balkančetu.
satoshi@ ti si primjer glupog čovjeka narodski rečeno papak, koji ima samo materijalnu stranu, i nista osim nje. Nije riječ samo u novcu, ima mnogo drugih stvari koje pruzi majka djetetu, ja kažem da to dijete neće biti "normalno" posle 20 godine, biće odgojeno drugačije u društvu dva tate. I čuj bolje cemu biti nego balkančetu, po čemu bolje? Sto ce imat više para, a manje majčine ljubavi!!! I ovdje ne možeš poredit djecu bez jednog ili bez oba roditelja, sa ovim dijetom. Kratko rečeno ti ovo ne razumiješ, i dzaba ti je objašnjavat neke stvari jer očito imaš nešto u glavi, sto se ne uklapa u sredinu. Hvala!!!.
Prikaži sve komentare (68)