Objavila fotografiju na Twitteru
0
Drugo lice Adriane Lime, znojne i bez šminke
Komentari (70)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta ba nije lijepa,jeste vi coravi? Jedna od rijetkih zena koja je lijepa sa i bez sminke.
Sta ne izgleda, podero bih je ko Glas Srpske.
kod nas sve u teretanu dodju nasminkane jb ti...ko modna revija ...mene stid kad se preznojim!svi bulje u mene
Podojiš ga ti \"djetetu\" , u djeteta zvijer ;) ! Samo se djeca koriste tim forama \"dijete, balavo, ovaj onaj..\" u diskusijama, kada im ponestane ovih \"opasnih\" riječi, i onih \"intelektualnih\" :) tipa maliciozan, intuitivan, itd. Jasmina je sve rekla, Photoshop čini čuda ;) , al hajd budali objasni, kad budala ne zna šta je Photoshop ;) ... Zato ga lol samo loma ;)...
@buahahahahahaha... Dijete drago, šta nije u redu s tobom? Jesi ti uopšte normalnO? O.o
Oderao bih ja nju sa i bez sminke, znojnu ispod pazuha, smrdljivih nogu iz teretane, oderao bi ja nju u letu ili na zemlji, u vodil i na travi. Derao bih je do iznemoglosti dok joj glava ne bi eksplodirala.
Prava ljepotica, samo su vam članci nonsense
Meni je bas slatka...
Čuj kako izgleda, OČAJNO, ali PHOTOSHOP će se za sve pobrinuti :-)))
hahahaa ne, samo mi se gade kreteni poput tebe :) smrdljivi, dlakavi i uz to jos glupavi, povodljivi, istraumirani sami od svog odraza u ogledalu itd itd :) kontas DOK SI TI SINOC PISAO KOMENTARE JA SAM GA PRIMALA DUBOKO TAMO GDJE TVOJA CUNA NIKAD NIJE BILA :))))) HAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAAHAH
Ko je karindza, neka je gleda i vaku i naku. Koja hoce sa mnom mora viditi racuna o higijeni. Voda je zakon.
poruka ovog teksta je da su sve žene ustvari ružne, te da je bolje da budemo pederi!ne postoji ružna žena, one se dijele na one što daju i one što ne daju!
maleno prasence
Sa sminkom ili bez, lijepa je. @Korak na-pu.si se qk.u-rc-a, fasisto.
A da ju je neki osuneceni kozojeb ozenio bila bi prelijepa i bez sminke, skoro pa kao ona narkomanka Andja Dzoli...pas vam nanu muhamedansku bolesnu!
Dijete balavo vidi se da veze sa životom nemaš, veze nemaš koja ženska je najprirodnija od tih before after. Gl.upane glupi miljama je iznad jlo, beyonce i ostalih gabora dijete okusi kad minđe pa se javi
Ti se razumijes u zene, ko mara u kriv .k.u.r.a.c ! Ocito tebi svejedno, pa bi k.a.r.o. i kakvog derpea, gabora, kravu, ovcu... Kakav choban ! Pa pogledaj na slici sta radi photoshop panglu, ako zivis u iluziji da je to neka zvijer, onda uzmes photoshop, tog svog gabora, kravu, ovcu i obradis u photoshopu i po cijeli dan .d.r.k.a.s. na tako obradjenoj slici! Kad citas, onda pokusaj i bit poruke skontati, to se zove \"sta je pisac htio reci\", a ne \"sta je citatelj sebi predstavio\" !