Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Uvijek ista mustra: Ona, puno mlađa i spremna sve da radi, upušta se u vezu ili brak sa njim, puno starijim i bogatijim muškarcem. To ti dođe ljubav.
i po belaju nije ni znala da je ozenjen
Pa dobro decko je bas utegnut
Da ostrvo u Švedskoj košta 3 miliona eura ne mogu da vjerujem? I to sa vilom na povjesnoj lokaciji, hej? Pa pristojan stan u boljem dijelu Štokholma je 2 m eura. O čemu se radi ovdje?
Ljubav nema granica...mada bi volio znati sta joj se konkretno mota po glavi kad se dasa skine i kaze dodji mace vrjeme je...
Ma dzaba ti Roberto. dzaba ti Cavalli...
Svedjanka je to buraz. Jedino se svedjanke uhjebe bolje od nasih politicara.
Fora bi bilo da poslije smrti čitavo bogastvo ostavi u humanitarne svrhe. Baš bi volio vidjeti koliko ga je onda zaista voljela.
Fuj
Cudo mene nece 25 godina mlada,jedva prevario svoju koja je 14 godina mlada..jedva gospodara mi..
Ee moj cavalli razočarao si me 😂
Ona ga je cekala 20 godina, zeljela je iskrenu ljubav
jedino mu je i preostalo da joj zelje ispunjava kad nista drugo ni ne moze..ima neko ko i to puni hocu rec ispunjavanj tj popunjava al kako god
Boli je patka. ostavit će joj 100 miliona, avion, 2-3 vile
Ne znam kakve pare trebaju biti u pitanju da me ovaj metuzalem pipka i da ga ja povazdan gledam. Povraca mi se
aaa ti samo volis male djecake jbg
zamisli kako ga njupa starohanu🤣jbmti sve pare svijeta🤣🤣
Cojk je sex masina
Pa da joj ispunjava bas sve nije istina on moze jedino da gleda dok je nego taslaci .