Bivša manekenka
119

Djevojka Roberta Cavallija od njega je mlađa 45 godina, a on joj ispunjava sve želje

Klix.ba
Sandra Nilsson i Roberto Cavalli (Foto: EPA-EFE)
Sandra Nilsson i Roberto Cavalli (Foto: EPA-EFE)
Čuveni italijanski dizajner Roberto Cavalli ne štedi kada je u pitanju ispunjenje želja njegove djevojke Sandre Nilsson. Cavalli ljubav je pronašao u 45 godina mlađoj Sandri, a nerijetko vrtoglave cifre novca troši na poklone za svoju izabranicu.

Roberto i Sandra stalno ističu da su veliki oslonac jedno drugom i da uživaju u ljubavi. Italijanski dizajner je dobro poznat širokoj javnosti, a ko je njegova izabranica?

Kada je karijera Nilsson počela da blijedi, baš tada je počela da cvjeta ljubav sa Robertom. Nilsson je rođena 17. februara 1985. u Švedskoj, a vrlo rano počela je raditi u modnoj industriji.

Cavali i Nilsson su se upoznali kada se on razveo od supruge 2010. godine (Foto: EPA-EFE)
Cavali i Nilsson su se upoznali kada se on razveo od supruge 2010. godine (Foto: EPA-EFE)

Kada je imala 14 godina, skauti iz jedne francuske modne agencije primijetili su njenu specifičnu ljepotu, krupne plave oči i smeđu kosu koja je rijetkost u nordijskim zemljama. S godinama je osvajala nagrade, između ostalog za Miss EU, Miss bikini svijeta, Miss Havaja i na kraju za najljepšu ženu u Švedskoj, a bila je i Playboy model.

Da sada uživa u luksuzu dokazuje činjenica da je modni dizajner, koji je nedavno proslavio 81. rođendan, odlučio da svojoj djevojci kupi ostrvo u Švedskoj, sa luksuznom vilom. Naime, Roberto je Sandri kupio vikinško uporište iz 11. vijeka u Švedskoj na privatnom ostrvu, koje je koštalo 3 miliona eura.

Inače, Cavali i Nilsu se upoznali kada se razveo od supruge 2010. godine, a navodno su zajedno od 2014. Sa njom je, kako kaže, pronašao svoj mir, ona je njegova muza i prava ljubav i nimalo ga ne zanima razlika u godinama.