500 miliona dolara
68

Cavallijevo bogatstvo mogla bi naslijediti 45 godina mlađa partnerica koja mu je mijenjala pelene

D. J.
Foto: X
Foto: X
Roberto Cavalli preminuo je prije dva dana u 83. godini, a iza sebe je ostavio enormno bogatstvo koje se procjenjuje na 500 miliona dolara.

Tijekom svog života ovaj modni mogul bio je u tri značajne ljubavne veze u kojima je dobio šestero djece, a sada se povuklo i pitanje ko će sve naslijediti.

Prva u redu za nasljedstvo je 45 godina mlađa Sandra Nilsson koja je sa slavnim dizajnerom bila u ljubavnoj vezi do njegove smrti.

Cavalli se prije smrti pobrinuo da njegova odabranica bude financijski osigurana te joj je poklonio vikinšku tvrđavu iz 11. stoljeća na privatnom otoku u Švedskoj. Imanje košta vrtoglavih 2.5 miliona funti.

Mediji dalje navode da se na otoku nalazi četverosobna vila, lovačka kuća, bazen i ostaci vikinške tvrđave, kao i golf igralište.

Roberto je više puta isticao da mu je partnerica stalno pokazivala koliko ga voli, bila mu je na raspolaganju, a u medije je procurila i informacija da mu je čak mijenjala pelene.

Dizajner je prošle godine dobio sina kojem je dao ime svog oca, Giorgio.

Modni mogul je u prvom braku sa Silvanellom Gianoni dobio sina Thomasa i kćerku Christinu, a s drugom suprugom Evom Marijom Düringer, s kojom je bio najdulje, dobio je troje djece - Roberta, Rachele i Daniele.