Komentari (78)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dino veceras iz arene cestitaj svojoj zemlji 25 novembar i zapjevaj bosnom behar probeharao
SVAKO DOBRO BOSNO I HERCEGOVINO
LEGENDA NEMA ŠTA !!!!!!
ali si se ti promijenio.
to tursko pseto zavija ko hodža s minareta.
kod vas na 24% vazda nešto behara.
Otkad je Dino najveca balkanska zvijezda?
uzmi kompas isildur
MOZE LI MI KO DATI ODGOVOR NA JEDNOM OSTRVU IMAJU 2 PLEMENA JUZNO I SJEVERNO PLEME. SJEVERNO PLEME UVJEK GOVORI ISTINU A JUZNO UVJEK KONTRA OD ISTINE LAZ.KAKO CU ZNATI NA KOJOJ STRANI OSTRVA SE NALAZIM? SAMO JEDNO PITANJE SMIJEM PITATI
e nebi trazila autogram od njega kad bi mi za kruha trebalo.
Kad je sve postalo ruralno na balkanu tada je i Dino Merlin dobio \"dimenziju\".
imamo i mi sebilj, Sarajevo nam poklonilo ;) e sad kaze neko Bg rupa od grada, pa ipka mislim da recenica nije primerena, naravno da nije Budimpesta ili London, alil daleko je od rupe, strahovito se razvio od 2000. pa na ovamo, svaki dan promene, renovirane i sredjene puno fasada, bulevara, ulica, osvetljenje je svetski uradjeno, koncerti i kulturna esavanja na sve strane, i naravno gostoprimstvo, nocni zivot nije los, saobracaj je daleko bolji nego nekada, imamo svasta jednom recju, naselje od 1,22 miliona i metro podrucje od 1,650 000 mora da ima sta da ponudi, ima ovde svasta, i mnogo ljudi se doselilo i bosanaca, i Srba iz drugih delova regiona, i stranaca i svega i svacega, ja BG zovem mini-svetskom metropolom, znaci nije svetska ali je skoro evropska ;) dodjite nam uvek!
intro pjesma \"da te nije Alija\"
sad se dedo alija okrece u grobu
jeli ovo i oni imaju sebilj?
to dino, klepni im pare i u šeher sarajevo dođi. dosta su neke njihove kvazi zvijezde uzimale nama lovu. daj bože da imamo više dina, halida i sličnih koji mogu otići tamo i zgrnuti njihov novac. lično ne volim dininu muziku ali u ovom momentu i u ovoj stvari ga podržavam
GLE RIMLJANINA...AHAHHAHAHA JOJ JADO BEOGRAD BIO.. U BEOGRADU! AHAHAHHAHA E JESI PATETICAN! MORA DA SI ODRASTAO NA TRAVNJACIMA LONDONA?