Glumica traži osvetu za prevaru
0
Demi želi uzeti što više novca od Kutchera
Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Demi ima 150 miliona a izgleda kao da nema sta da jede
Nakon teksta da je \"slobodan brak\" u pitanju i da je Demi biseksualka, nemam rijeci za ovu njenu \"pljacku\". To je samo jedna obicna zena 50-tih godina koja se nekad ispalila sa cetiri filma i sta? ON JE ZMAJ. Mlad je i citav je zivot pred njim. Neka prestane vise glumiti \"povrijedjenu\"zenu i nevinasce. POGANA JE.
Budalle su oni obadvoje..O njima netreba ni pisati,,
Ku*va mrtva.
k.rva ostaje k.rva!
mislis prenup?!
Dobit će 0 dollara! :)
Pozdrav za svu toplu bracu sa Sjevera !!! MI SMO DIVOVI !!!! HORDE ZLA DO BAGRO !!! Gay Its Okey ;)
Nek si je vala ostavio.Imao si je dok je dobra bila,šta će ti sad sa 49 godina?Vrijeme je za novu mladu lavicu.
thaht bitch insisted on \"print up\"and now she wants that money?!how bizarre?!demi you bitch!
Niko ne zna sta se izmedju dvoje ljudi desava tokom jedne veze. I onaj par koji izgleda savrseno u drustvu drugih, mozda ima dublje i nepremostivije probleme od para koji se sporjecka pred nekim... sve je relativno i ne vidim razloga sto tako ne bi bilo i kod slavnih licnosti. I oni su samo ljudi. Ako ju je stvarno prevario i to na godisnjicu braka, neka ga odere sto moze vise. Dala mu je 6 godina svog zivota, ali ponajvise odskocnu dasku - ko je bio Ashton Kutcher kad se zenio s velikom Demi More? Niko! Ime sa MTVa! Svu slavu koju je mogao pokupit, pokupio je zahvaljujuci ovom braku. Tako da Demi ima pravo na taj novac. Ona ga je dobrim dijelom i omogucila.
e ebga, doslo mu vrijeme da ima vlastitu djecu, zivot pred njim.,. sebicna je ova baba ma koliko slavna nekad bila.
Vahid Halilhodzic - Vaha, selektor BiH
sad se i prevare naplacuju,hoohohoh pa ja bih onda bio bogat covjek...
NIKOG JA NE VOLIM VISEEEE , SARAJEVO NA SRCU MI PISEEEEE P.S. VOLIM DA GA DUVAM
Narode al\' se Mershiha plaho dobro ziguje!....
Kakva ljubav kakve p i c k e mate rine izmedju ovih slavnih licnosti ... sve sami interes , cuj da naplati prevaru .. ja ne bi mog\'o naplacat kolko sam puta prevario :P