Glumica traži osvetu za prevaru
0

Demi želi uzeti što više novca od Kutchera

Sarajevo-x.com
Holivudska glumica Demi Moore odlučila je na najbolji se način osvetiti svom donedavnom suprugu, glumcu Ashtonu Kutcheru. Nastojat će uzeti što veći dio od 140 miliona dolara vrijednog Kutcherovog bogatstva.

Demi (49) koja je bila u braku s daleko mlađim Kutcherom (33) sada će preko advokata pokušati isposlovati što veću kaznu za svog već bivšeg supruga, od kojeg je zatražila razvod zbog prevare. U njenom naumu velika prepreka će joj biti predbračni ugovor na kojem je insistirala pri stupanju u brak 2005. godine.

Njime je Demi željela zaštititi svoje 150 miliona dolara vrijedno bogatstvo koje je stekla uspješnim ulogama, ali i nakon razvoda od bivšeg supruga Brucea Willisa. Tad je Kutcher bio praktično na početku karijere, ali sad su se stvari obrnule, karijera Demi je u opadanju, dok je Kutcher u usponu.

No, bez obzira na to, Demi će pokrenuti parnicu, jer želi Kutchera kazniti tamo gdje ga najviše boli, finansijski. Iako svjesna da će je ova pravna bitka skupo koštati, te da će najveću korist iz svega izvući advokati, Demi je odlučna ići do kraja kako bi Kutcher što više platio za prevaru, prenio je Daily Mail.