Komentari (118)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ooooooooj Ćabo i Bože, ko dobija medijsku pažnju. odoh se baciti u Dunav
Fu-Do je zastitni znak svih muskaraca koji se osjecaju kao zene. Ako se on moze smatrati muskarcem
Nemoj ba, pusti budale
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Kakvih obaveza? Pomjeranje s guza na guz u pauzi kad ne prima u guz? Dajte molim vas....lik prekucao 30 a još mu u glavi neko glupiranje i punjenje medijskog prostora skandalima umjesto kvalitetom. Kaže sam izaziva tračeve o sebi. Pa normalno da izaziva kad nema ništa drugo da ponudi kako bi se našao na naslovnici.
Zivi u Milanu, a gradjani preko poreza njemu placaju penziono i zdravstveno............... Do kad ce ovakve budale imati medijsku paznju?
Koja je razlika izmedju dina i severine?? Nikakva oboje ga prima
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Nas veliki umjetnik i buduci modni dizajner, samo ne znam koliko je sad babo politicar odrijesio kesu za njegove buduce hirove, lako se kurciti sa tudjim parama.
istina da je to najbolje sto imamo, sto samo govori koliko smo jadni i bijedni.
zar nije andja nesto najbolje sto se dogodilo bih?
hahaha Andja Anoreksicarka?! NIKAD!!! I ono njeno sranje od filma mi je bilo tesko pogledati do kraja i bilo me je stid oko cega smo mi (ili barem vellika vecina nas) pravili dogadjaj - film je jednostavnim rijecnikom SHITE
TORBICOM GA FUADE !
Zagrli bombu na malti Fuade :D
Jeste, za razliku od tebe je SFF najbolje sto se moglo dobiti.
Stace ona na sff koji je on cinovnik ? beznacajna licnos to sto ima babu da ga gura malo i u medije kad zapne nisi zanimljiv
hu iz ju
Fudo u igranom filmu 1 na 1 mozete pogledati na gayporn stranici..Svoje sposobnosti izveo je fenomenalno :) hahahha
neka je njemu babo sredio pare iz budzeta kao umjetnicki doplatak od 2500 KM mjesecno :D
Dislike : Deen i njegov otav :D :P
A Deen je najgore sto imam ponuditi Evropi i svijetu :D
A jesmo mi pogan narod,pljujete po covjeku koji vam nikad nista lose nije uradio,a s druge strane slusate Cecu,Brenu i ostale vlahindure,Boze sacuvaj! Bolje da kazete samo Allah ga uputio na pravi put,jer zaista nije los covjek...
P.S. uostalom nikada nije ni priznao da je homoseksualac,a velika je stvar optuziti nekog za tako nesto...
vodi ga sebi kuci
Sarajevo je preživjelo svakakve grozote...PREŽIVJET ĆEMO I PEDERLUK!
Kakve ba pozorišne "daske" pa on je odpjevao jednu pjesmu katrastrofalno ćak je njegova profesorica iz muzićke škole bila razoćarana, još je tako vulgarno zažvalio curu na kraju grozno kakav Brilijantin . On je samo pjevao par minuta. Pogledjte snimke. Kakva gluma. SFS je "Guća" pedera i tetki sabor godišnjeg nivoa.
Deen je Bi :)
sjetih se jednog vica: uhvatila tri momka jednu maloljetnu curicu dvojica je drže a treći joj pravi frizuru