Nerazjašnjena smrt glumca
0
David Carradine umro tokom seksualne igre?
Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ubila ga cuna...tuzno
to je neka masturbacija na shaolin nacin, i to u 72. godini zivota. masala masala... samo steta zbog tragicnog kraja
Hillmo: \"Sta vi papci znate sta je uzitak u seksu. \" Fasisti jedni bosanski. Moronu jedan sto se potpisa kao Hilmo: u Bosni nije nikad bilo fasista. Osim .....da Otac ti je fasista. On ti je sigurno pokazivao od malena kako da snjim i sa svojom majkom izivas u masturbiranju. Cijela familija na kaucu zajedno. Famililijarni uzitak. Zato ti i znas sta je uzitak u sexu.
dobar, dobar
@Hilmo, jebac Crkni vlasino!
Sta vi papci znate sta je uzitak u seksu. Fasisti jedni bosanski.
A KRUH TE POLJUBI KAKVA SMRTI!? nevjerovatno! uze oko genetalija, gusis se, i moras birati jaja ili zivot...hahahahahaha
koji orgazam !!! jbte !!!
zadnji gušt njegovog života...ha ha