Ljubavna romansa
36

Danijela Martinović otkrila kako se upoznala s novim dečkom: Želim da ova priča ostane zabilježena

N. C.
Danijela Martinović
Danijela Martinović
Danijela Martinović za hrvatske medije govorila je o svom novom dečku Josipu Plaviću i njihovim planovima za budućnost.

Pjevačica je na početku istakla kako je Josip nenadano ušao u njen život.

"Nisam to uopće očekivala, apsolutno sam sretna i nisam razmišljala kako se to može dogoditi. Život je tako čudesan da mu se treba baciti u zagrljaj, a ja sam poznata da se volim baciti životu u zagrljaj i onda on uzvrati najčvršćim zagrljajem koji ste mogli zamisliti", kazala je.

Josip, osim što je inspektor, dio je i benda "Izvan zakona" pa Danijela već sanja i o nekoj budućoj saradnji.

"Pisao je pjesme, sad već duže godina nije pisao, ali muzika je dio njegova života i nije bio potpuno upoznat s mojim opusom, ali sad se šalimo na taj račun i međusobno se upotpunjujemo. Bilo bi mi drago da pobudim u njemu želju za stvaranjem pjesama, ako se to dogodi, bit će mi drago. Bilo bi mi drago da napravimo pjesmu zajedno", priznala je pjevačica za Gloriju.

Pjevačica je istakla kako njihova ljubavna priča podsjeća na filmski scenarij.

"Prvi susret dogodio se prije otprilike godinu dana, kad je odvjetnica u moje ime podnijela prijavu za krađu identiteta preko interneta. Slučaj je brzo riješen, a potom se počela razvijati naša priča. Sve je započelo jednim neplaniranim telefonskim pozivom, koji se očito morao dogoditi. Nakon što smo se upoznali, provodili smo puno vremena razgovarajući i polako počeli primjećivati da dijelimo iste vrijednosti, poglede na život i svijet oko sebe, pa čak i poneke snove. Prolazimo puno lijepih trenutaka, o kojima ću se sigurno literarno izraziti u budućnosti jer želim da ova priča ostane zabilježena", dodala je.