Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@papia ...dobar glumac sve prihvata kao izazov...u pitanju je kompletna transformacija ličnosti...pogledaj šon pena u "milk", al paćina u "miris žene" ili recimo marlon branda "apokalipsa"...
Covjek je milione poceo zaradjivati kao djecak, glumeci u Harry Potteru, koji je Hollywood-ski produkt. Will Smith se probio sa Fresh Princeom i ulogom u Bad Boys. Da ti nisi Hollywood zamijenio sa hardcore pornografijom? xD
... U TOME zajedno. u čemu? u gyzi? to je ko ono kad se vratio sin s fakulteta i objašnjava ocu da je diplomirao na teoriji relativiteta. pita otac, "znam ja da je sve relativno, ali daj mi ti primjer." kaže sin, "pa evo, recimo, ti meni gurneš nos u gyzicu, i sad, imam I JA, a IMAŠ I TI nos u gyzici, ali između nas dvojice ima neke razlike, e U TOME je ta relativnost"
@papia ...pa, očito sam pogriješio...tebi svaka čast kad tako dobro pamtiš kompletnu usa filmsku produkciju :)
Dobro mrzis pedere i? Toliko teksta za nista.
@@papia Vidim koliko si se osvrnuo na moje rijeci glumi homoseksulalca, Ne bi ti hodzu spomenuo sigurno da ja u svom prvom komentaru nisam napisao sejtanski hollywood.. Ta sama rijec te odmah uputila na to da prvo pomislis na islam, pa onda da spomenes hodzu. I vidis opet se zbog tebe ponavljam ko da sam papagaj jer ti sam neces da priznas da je to tako. A opet jos jednom kazem, svako ima pravo na svoje misljenje, pa tako i ja i ti i peti i deseti. Jeste,nisam za homoseksualce, zato mi i nije jasno sto svako da bi se probio u svijetu glume tamo gdje se vrte velike pare,mora obavezno glumiti geja, a po mogucnosti imati i afinitete prema istom spolu i u pravom zivotu. Sve su ovo cinjenice koje ja navodim i umjesto sto ste se prihvatili mene, sami malo tipkajte po internetu i istrazite ove slucajeve,pa skontajte neke stvari. Ali i ne morate. Odluka je na vama. Dosta vise na ovu temu od mene. Sa ljudima je tako, nikad kraja raspravi i zato se povlacim. Vama svima sretno u zivotu :)
Ne...sine....nije mi televizija isprala mozak.Osvrnuo sa se na tvoje rijeci "glumi homoseksualca".I sta je lose u tome? Osim ako ti hodza nije isprao mozak nece ti nista tu smetati.
@commi Martin Sheen : That certain summer (pogledaj) Al Pachino : Dog Day Afternoon (glumi biseksualca) Robert Redford : Inside Daisy Clover Rober de Niro : Stardust (glumi gay pirata) Ali ti si commi, znam da si praavo popularan po klix-u i nije mi ni cudno sto si se javio na ovu temu xD
@papia ...džek nikolson, robert redford, de niro, paćino, martin šin...
Ono sto u sustini hocu da kazem jeste da je to daleko vise od glume,inace bi bar jednom glumcu u hollywood-u karijera mogla proci bez da glumi gay-a. Bilo zensko bilo musko. O tome vi ne razmisljate uopste. Ako znate sigurno da ima ijedan glumac onda mi javite,ali prvo se dobro i dobro informisite da li ima iko ko nije to morao uraditi. I onda,iskreno,da li bi vi bilo sta uradili samo da dobijete te uloge? Biste li glumili lezbejke i gejeve? Onda u redu. I samo jos ovom sto govori da mi je hodza isprao mozak. Tebi je sine TV isprao mozak cim ti spominjes hodze samo zato sto sam ja spomenuo sejtana ili rekao Boze sacuvaj. Ne moze covjek od vas takvih ni spomenuti vise Boga a da se odmah ne ppocnu omalovazavati. Ma hajde, opet,svako ima svoje misljenje pa tako i ja svoje. Pravo koje ja vama ne mogu oduzeti,a vala ni vi meni. Zato,uzivajte!
Will Smith-ov prvi,znaci PRVI film nakon serije Princ iz Bel Air-a (koju sam i a licno gledao i koju strasno volim) je bio Six Degrees of separation gdje glumi homoseksualca .. Pa pogledajte ovaj klip i recite da li vam Will iz tog filma lici i na jednog od onih likova (muzevnih,jakih ili smijesnih) koje je nakon tog filma snimao (tipa sto je jedan ovaj naveo Bad Boys). Evo link : http://www.youtube.com/watch?v=IJTPSp8zb7o pa mi se onda javite i recite koja vam vise uloga pristaje Will-u i da li vam je ugodno dok gledate kako on drugom lilku govori " I was wondering if I could fuck you" il bi bilo bolje da je to zensko ? Evo i od Leonarda kad ljubi drugog muskarca : http://www.youtube.com/watch?v=kBO9HVCOvjE jel dobro ? I sto uopste nijednom glumcu ne moze proci karijera bez da mora odglumiti homoseksualnost,a vamo u pravom zivotu kao ne bi on s muskarcem nema sanse,pa ja bolan ni za koje pare ne bih mogao odglumiti ove scene,ali vi izgledate mozete.
yer a gaychina harry.
Hodza ti je isprao mozak vidim.