Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
e pa vi sto kazete da je on peder stvarno nemate mozga (uz duzno postovanje)...........................................ko bi se to jos molim vas napalio na ovog sto ga masira pogledajte kako izgleda.................................vi ste ljubomorni pa sad nesto ovdje \"glumite\"..............................pametnije bi bilo da sutite..........................a mozda ste i vi pederi...............................i ovakav DOBAR lik da bude peder.............................DAJTE MOLIM VAS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
marko otac i je univerzalni peder
Derpe
aa vidi ovih zlobnika sto ne mogu nikako da podnesu to da lik, osim sto je najbolji fudbaler svijata, jos je i prezgodan, premoćan, prelijep... LJUDIII, POMIRITE SA ČINJENICOM I PUSTITE DEČKA NA MIRU!! :)) Stvarno mi vas je zao..
cuj ovih nasih seljaka koji ocito nikada nisu bili na masazi ili kod fizioterapeuta. Kaze ova jedan mamlaz ovdje \"nebi tako ni hirurgu dao da me dire\" e pa zato si ti ljakse iz provincije a on u L.A. se zabavlja sa Paris Hilton, guzi se, zaradjujue milione i sta vec ne. Fino pise u medijima da je sa bratom i drustvom u Americi na odmoru a ovaj lik sto ga masira mu je fizioterapeut a ljudi ga odmah proglasavaju pederom. Iako jest malo cudno sto je previse metero a brije i pazuh hehe al moze mu se. sumnjam da je gay.
grdan brate, ne znam sta vidite na njemu. gladak ko ribica, nigdje dlake,a faca majmunsko-seljacka...fuj
http://www.youtube.com/watch?v=-JiDJS0AQ98 Svako dobro
Zar mu toliko zavidite pa govorite da je gay. Pa sto covjek ga masira kakve veze ima pa da je gay ne bi bio u vezi sa Nereidom 8 mjeseci pa je onda ostavio zbog Letizie.
Vao kako je samo hot! samo ne mogu da vjevujem to za Paris kod tolikih lijepih djevojaka u L.A. on bas izabrao Paris pa za nepovjerovat. Izgleda da je to bila jos jedna od njegovih veza za jednu noc. pa mlad je nek uziva dok jos moze:D
Ja sam karo paris u pakas pa vi malo u skokovima...
Ah,ah,ah,uuuuh,uuu,uu,u jbt,jesam se napalio.Koja frajercina,jgt
@ TheGodfather - potpisujem :D odvratan je,fuj !
Bi, homo ili nesto treće, meni je grozan kako god okreneš.
sto bih ga voljel zguzit
reis ceric voli da ga prima u bulju